Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy egy 22 éves fiú csak a munkára és az egyetemre koncentrál?

Figyelt kérdés
A testvéremről van szó, aki 22 éves. Szinte nem is él társadalmi életet. Az egyetem mellett két munkája is van. A barátnőjével fél éve szakított, mondván, hogy nem jut rá ideje. Szerintetek ez így jó? Ebben a korban nem inkább ki kéne élnie magát?

2014. szept. 20. 11:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Vannak akik így érzik jól magukat.

Én is szeretem mikor dolgom van, megvan a napi beosztás, haverokkal is jobban szeretek együtt tanulni, vagy dolgozni, mint csak úgy ülni és dumálni a semmiről.

2014. szept. 21. 12:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha ő így érzi jól magát, akkor minek szólnál bele?
2014. szept. 21. 12:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Most ne kövezzetek meg érte, de a tesóm nem szorulna rá, hogy egyetem mellett dolgozzon. Nem hiszem, hogy megfelelési kényszere lenne, mert szüleink egyikünkkel sem éreztették soha, hogy hasztalanok lennénk. Mindenben segítenek és támogatnak minket. A barátnő téma nagyon fura nekem. Jó mondjuk annyira nem tudom, hogy mi volt kettőjük között, viszont elég boldognak tűntek, meg tervezték is, hogy összeköltözzenek. Beszélgettem mindkettővel erről a dologról (jó a kapcsolatunk). Bátyám azt mondta, hogy neki most az idejébe nem fér bele egy kapcsolat, akármennyire is szereti vagy szerette. A (volt) barátnője is azt mondta, hogy ez volt a szakítás oka. Amúgy nem akarom megváltoztatni vagy beleszólni az életébe, csak furcsállom, hogy valaki ilyen fiatalon ennyire karrierista legyen.
2014. szept. 22. 12:49
 14/18 anonim ***** válasza:
22 évesen azért már nem is olyan hű de fiatal az ember, hogy csak a bulizás járjon a fejében, sőt, sokan ekkorra már éveket ledolgoztak.
2014. szept. 22. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Munka fontosabb mint a bnő!

Tudod a munkáért pénzt kapsz, a pénzen meg kaját veszel + lakást bérelsz és nem ázol a híd alatt

2014. szept. 24. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:

21 éves koromig sz.art se tanultam.

Most láttam neki, nem is érdekel más. igazából nem vonz a szórakozás, buli, barátok.

olyan világban élünk ahol boldogulni kell, vagy annyi neked, saját bőrömön tapasztaltam, remélem lesz eredménye a munkámnak.

nem így kellene lennie, de ilyen a világ

jól teszi

2014. szept. 24. 17:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 21 éves fiú vagyok, és már régóta dolgozok, mellette tanulok igaz barátaim, nincsenek meg barátnőm sem volt de ahogy van a mondás is előszőr a munka aztán a szórakozás. Gyüjtőgetem a pénzt. Pár év múlva, lesz is már valamennyi pénzem akár egy autóra vagy valamire, illetve jó szakmáim, ellentétben azokkal, akik nem dolgoznak inkább buliznak mmeg nem tanulnak mert ráér 25-30 évesen. Én úgy vagyok nyugodt ha lesz a bankszámlámon minimum 10 millió, utána már mehet a szórakozás. És nem kell kötödni senkihez sem. illetve saját fönökőm is lehetek utána.
2014. nov. 2. 21:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Irigylem a testvéred akarat erejét, mert ehhez bizony hatalmas akarat erő kell hogy két helyen dolgozzon és még tanuljon is, a barátnő az ráér az egyetem után is, ezzel is csak a barátnőjének akart jót mert bizony előbb-utóbb szakítás lett volna a lány részéről ebben biztos vagyok. Az is lehet hogy az egyetem után később össze jönnek újra és hapy end lesz a vége....
2015. ápr. 16. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!