Hogyan tudom elűzni ezt a rossz érzést?
"nem az ül már a fejlesztésnél aki eddig" - de igen, azok csinálják, akik eddig, csak most már a Microsoft "besegít"
Markus Persson kiszállt az egészből ,mert ahogy elmondta, túlnőtt a vállakozás. Ő ezt egyszerű programocskának szánta, nem gondolta, hogy ekkorára nő.
"incidens" - nem, ez nem az. Ez üzlet.
Függő vagy. Tedd félre a játékot, akkor is, ha nagyon érzed, hogy muszáj játszanod. Nekem is így sikerült leszoknom a túlzott számítógépezésről. Éreztem, hogy gép elé kell ülnöm, de nem tettem. Elgondolkodtam, azon, hogy miért kellene gépeznem, mi az amit csinálni akarok a gépen, és ez feltétlenül szükséges- e.
Ugyanúgy Notch,Dinnerbone,Jeb és a többiek fogják tovább csinálni a Minecraftott csak néhol microsofték besegítenek.
Jeb twittje:"I'm still at Mojang, and I'm still the lead developer of Minecraft. Check our blog and @notch's twitter for more info." és gondolj arra hogy most azok is csinálják az MC-t akik az oprendszeredet már ha windosod van.Én mondjuk csak attol félek hogy microsofték beszüntetik a linux és mac változatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!