Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A túlsúlyom miatt utálnak....

A túlsúlyom miatt utálnak. Mikor növik ki?!

Figyelt kérdés
A suliban az osztálytársaim azért utálnak, mert túlsúlyos vagyok és nem értem miért. Kicsiként nagyon sokat bántottak e miatt, de azt hittem ez egy kor után már nem kapom meg. Most 10.es vafyok és folyton szídnak és utálnak. Mégis mikortól szoknak le az emberek arról h ezért elitéljenek (tudjak h nem tudok ellene tenni mert betegseg miatt van es hiaba sportolok dietázok és futok minden nap...)?? Van egyáltalán ennek korbeli "határa" vagy valami hely nem tudom ahol igy fogadnak el?? .

2014. szept. 13. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, ne vedd fel ha csúfolnak, nekik az a legnagyobb öröm ha látják rajtad, hogy téged zavar mikor beszól valamelyik, ha meg szeretnél tenni valamit, hogy jobban nézz ki akkor nincs az a betegség ami teljesen megakadályozná, hogy lefogyj valamennyit, ha betartod a helyes diétát és mellette mozogsz eleget.
2014. szept. 13. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Te szereted magad?

Mit teszel azért, hogy javuljon a viszonyotok?

A súlya miatt nem utálnak senkit, ahhoz ennél több kell...

2014. szept. 13. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk középiskolában már egyik osztálytársunkat sem csúfolták a túlsúly miatt. Pedig volt egy kettő fiú is, lány is.

Ez a szellemi érettség sajnos nem arányos az életkorral.

2014. szept. 13. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
3%
Talán tenned kéne a túlsúlyod ellen...egyszerűbb életed lenne, de ha csak a zaba érdekel akkor folytasd
2014. szept. 13. 16:39
 5/8 anonim válasza:
100%

Hosszú kérdésre ne válaszolj ha nem megy az olvasás!

2014. szept. 13. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos lesznek olyan emberek, akik soha. Ilyen a világ. Meg kell tanulnod amennyire tudod, ignorálni az ilyesmit. Azokkal foglalkozz, akiket szeretsz és akik szeretnek.
2014. szept. 13. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ezekkel tényleg nem tudsz mit tenni ilyenek mindig lesznek lásd 4-es válaszoló.
2014. szept. 13. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, #2: Nem utálom magam de nem is annyira szeretem magam, én próbálok ez ellen mindent megtenni, ahogy fent is szerepel. És... én igyekszek alapból mindenkivel kedvesnek lenni és be is szoktam csatlakozni a beszélgetésekbe meg mindnel meg igazából tudom, milyen idegesítő dolgaim vannak és azokra próbálok figyelni.
2014. szept. 14. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!