Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálnak, akkor is, ha nem...

Utálnak, akkor is, ha nem adok rá okot?

Figyelt kérdés

Azt érzem,hogy mindenki utál a származásom miatt.

Csunyán néznek rám az utcán,elmennek melletem és megjegyzéseket tesznek...persze jo halkan.

Még az idös nénink is ezt csinálják velem:)

Azt sem mondanám,hogy olyan rossz cigány kinézetű vagyok...mert nem,jol nézek ki...az öltözködésem is jo.

Szoval csak azért támadnak,mert látják rajtam,hogy cigány vagyok...(látom a szemükben,hogy legszivesebben megölnének)

Mire jo ez?

2014. aug. 27. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
előítélet...sajnos ez ellen csak bizonyítással tudsz tenni, de akkor sem fog mindenki máshogy tekinteni rád...
2014. aug. 27. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:

mivel a cigányok nagy része nem mondható becsületesnek, így az emberek általánosítanak. ne vedd magadra, de tényleg elég agresszivok, ráadásul lopnak is. itt fehérváron a buszpályaudvaron direkt azt nézik kibe köthetnek bele.

mondjuk van néhány normális cigány ismerősöm, és remélem sikerülni fog letenni valamit az asztalra.

2014. aug. 27. 08:57
 3/6 theazombiee válasza:
Ha nem lennél más származású talán nem bántanának. Vannak olyanok, akiket nem a származásuk miatt bántanak. Ők sem követtek el semmit. Annyi az előítélet ebben a világban. Lenéznek mindenkit.
2014. aug. 27. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor adj rá okot, hogy utáljanak :)
2014. aug. 27. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Én jóindulatú fazon vagyok, és szeretem mindenkinek megadni az esélyt. 35 évig semmi bajom nem is volt a cigányokkal. Őszintén szólva nem is nagyon értettem, miért utálja őket mindenki. Aztán közelebbi szomszédságba kerültem néhánnyal, és azonnal megvilágosodtam.
2014. aug. 28. 08:33
 6/6 A kérdező kommentje:

És a szomszédod miatt engem utálsz?

Rendes vagy...

2014. aug. 28. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!