Aki ugy viselkedik mint egy r***** az miert van megsertodve ha ezt mondtak neki?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerosomrol van szo. Egy pasi azt mondta ra hogy r***** es megharagudott ra. Azert mondta mert mar minden fiatalabb fiuval lefekudt a kornyeken azzal is aki ezt mondta neki. Nincs kapcsolata csak ilyen egyejszakasok. Miert haragszik a pasira? Faj neki az igazsag?En csak ismeros vagyok mielott valaki megkerdezne.2014. szept. 11. 16:38
11/19 A kérdező kommentje:
Nem serto mert felnott ember vagyok. De ha pl. valaki allandoan iszik vagy drogozik szinten meglepodik ha az alkoholista, vagy drogos szoval illetik.
2014. szept. 11. 17:05
12/19 anonim válasza:
A fiatalabb fiú is lefeküdt vele. Magát minek minősíti?
13/19 anonim válasza:
Csak az érdekelne, hogy azokat a "fiatalabb fiúkat", aki éjszakáról éjszakára összefekszenek vele, minek nevezed?
Ők tán komoly kapcsolatot akartak tőle?
Kettős mérce. Ismerős a kifejezés?
14/19 A kérdező kommentje:
13. Akkor te is az vagy mert ismeretlen emberekkel szemelyeskedsz. En nem szoktam beszolni senkinek ha kerdez valamit ha idegesit a tema miert valaszolsz ra? Szemelyes erintettseg van a dologban? Negativ jelzovel illett a kornyezeted?
2014. szept. 11. 17:25
15/19 A kérdező kommentje:
Irtam fentebb hogy minek gondolom. Nincs kettos merce ha a fiu panaszkodott volna hogy a lany beszolt neki azt is leirtam volna.
2014. szept. 11. 17:27
16/19 A kérdező kommentje:
Miert nem valaszolsz? Ki sertet meg? Mert nyilvan valaki ezt mondta rad azert bosszant a kerdes vagy valami psziches bajod van. Miert sertodtem volna meg levontam a kovetkeztetest hogy bun** vagy.
2014. szept. 11. 17:39
17/19 A kérdező kommentje:
Igen bunkó aki ismeretlen emberekkel személyeskedik. Ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni.
2014. szept. 11. 17:43
19/19 anonim válasza:
Azért, mert az igazság mindig fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!