Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki ugy viselkedik mint egy...

Aki ugy viselkedik mint egy r***** az miert van megsertodve ha ezt mondtak neki?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerosomrol van szo. Egy pasi azt mondta ra hogy r***** es megharagudott ra. Azert mondta mert mar minden fiatalabb fiuval lefekudt a kornyeken azzal is aki ezt mondta neki. Nincs kapcsolata csak ilyen egyejszakasok. Miert haragszik a pasira? Faj neki az igazsag?En csak ismeros vagyok mielott valaki megkerdezne.
2014. szept. 11. 16:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván, mert ő nem érzi magát annak, és az illető srácnak, aki ezt mondta, nem kérdezte a véleményét. A srác sem kedves, segítőkész, építő kritikát akart mondani, hanem csaj jól be akart szólni valamiért ennek a nőnek, tehát neki se essen rosszul, ha a nő meg visszaszól neki.

Ha meg ezen összekaptak, hát összekaptak, az ő bajuk.

Téged, mint ismerőst, miért érint ennyire mélyen ez a történet? :)

2014. szept. 11. 16:46
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Azt a pasit, aki ugyanezt csinálja fiatalabb lányokkal, azt minek nevezed?

Őrá is negatív jelzőket aggatsz? Igazság? Ki hiszi azt és miért, hogy döntőbíró?

2014. szept. 11. 16:46
 3/19 anonim ***** válasza:
Mert nyilván nem pénzért csinálta...
2014. szept. 11. 16:51
 4/19 A kérdező kommentje:
Azert mert azota a velemenyet kerdezi mindenkinek az esetrol. 2. Miert vagy ilyen feldult? Nem pasinak mondtak hanem lanynak hogy jon ide hogy minek neveznem? Latornak. :-D Nem szoktam hazudni altalaban normalis elmondom a velemenyem ha kerdezik.
2014. szept. 11. 16:52
 5/19 tetro ***** válasza:
23%
Komolyan az a kérdés, hogy miért sértődik meg egy lány ha egy srác lerIb@__0zza? Kérdező, neked ehhez segítség kell, hogy megfejtsd?
2014. szept. 11. 16:53
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem penzert ez tuti.
2014. szept. 11. 16:53
 7/19 A kérdező kommentje:
Figyelj 5. aki minden heten massal van miert lepodik meg ezen a szon.
2014. szept. 11. 16:55
 8/19 anonim ***** válasza:
45%

Az én véleményem az, hogy a srácnak, aki leribiz egy nőt, akivel alkalmi szexuális kapcsolata volt, lehetne egy pici önkritikája és magába nézhetne, hogy akkor ő micsoda?

Gondolom, ha már ilyen őszinte, akkor ő sem lenne megsértődve, ha azt mondanák rá, hogy egy hímringyó?

2014. szept. 11. 16:58
 9/19 tetro ***** válasza:

16.55

értem, hogy szerinted megilleti ez a jelző. de te továbbra sem fogod fel, hogy miért sértődik meg az, aki leri______nak? ha most ezt nem érted meg, és ezt mondom, hogy egy értetlen hülye kis tini vagy, akkor számodra az sértő?

2014. szept. 11. 16:59
 10/19 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom hogy ot erdekelne vagy nem.
2014. szept. 11. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!