Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed legnagyobb...

Kleo0:) kérdése:

Mi volt életed legnagyobb verekedése?

Figyelt kérdés

Ha igen hány éves voltál? Hogy történt és milyen indokkal?

ui: lányok véleménye különösebben érdekell

2014. szept. 10. 21:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%
Amikor 16 voltam (làny vagyok), iskolàbòl mentem a buszmegàllò felè, egy parkon kellett àtmenni ès a többi tanulòk is mentek. Mögöttem volt 3 nagy darab fiù akik gyalàztak, nem ismerem ôket se ôknengem. Mikor visszafordultam levettem a sùlyos iskolatàskàmat amiben dajer csavarok, hajszàrítò stb. Volt kb5 kg bistos volt ūgy elvertem mind a hàrmat hogy repült a hàrom dagadèk a kanàlisba a jàròkelô öreg nènin meg bàmùltak.
2014. szept. 15. 07:12
 22/28 anonim ***** válasza:
20-as 24/L nem semmi vagy, hogy így kiálltál magadért! Simán megverhettek volna! Amúgy te hova kaptál be ütéseket és rúgásokat?
2014. szept. 16. 07:54
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok érdekes sztorit!:)
2014. szept. 17. 17:05
 24/28 anonim ***** válasza:

20-as vagyok.

Én inkább a lábamra kaptam mert az egyik csaj többször megrúgott de aztán visszakapta és jobb belátásra tért (az acélbetétes kicsit felém billentette a dolgot). A kezem dagadt fel mire hazaértem, valahogy nem jól ütöttem. Azóta már mondta valaki, hogy ne az ujjaim bütykeivel üssek de akkor ezt még nem tudtam és pár napig nem tudtam rendesen használni azt a kezemet. Egyéb sérülésem nem történt.

2014. szept. 17. 21:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Ja, hogy acélbetétes. :D Rossz emberrel kezdtek akkor. :) Amúgy ha nem jönnek a rendőrök, akkor is elbírsz velük vagy felülkerekedtek volna rajtad szerinted?
2014. szept. 18. 08:55
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem el tudtam volna menekülni de valószínűleg többet kaptam volna.
2014. szept. 18. 20:51
 27/28 anonim ***** válasza:
74%
Már nincs ilyen, mert vettem egy Jean Claude Van Damme klónt és az kísér mindenhová.
2014. okt. 30. 19:03
 28/28 anonim válasza:
Hello 12 éves voltam amikor az iskolában anyázot és cigányozot egy gyerek aki aztán bunyót kezdeményezett. Meg próbáltam tűrtőztetni magamon de a végén csak betörtem az orrát. Ennyi volt.
2015. ápr. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!