Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne gyötörjön...

Mit tegyek hogy ne gyötörjön többet az emlék?

Figyelt kérdés
Amikor terhes voltam, haza kellett utaznom a szüleimhez. A mostoha apàm minding rèszeg, anyàm soha nem àllt ki mellettem. Nem is tudom mièrt lett a mostoha apàm mèrges ràm, igaz, nem nagyon kedvelem (csakazèrt mert udvariatlan, olyanokat mondd sok ember előtt ami nagyon kínos, meg azért mert iszik) . Utánam ment és többször is megütött, anyám jött, és ő is elkezdett ütni. Kiszaladtam a házból, segítséget kértem, de persze senki sem segített...a rendőröket akartam hívni, de beszéltem a férjemmel és ő megállíott , nagyon mérges volt rájuk.. de nem tehetett semmit. Valahogy hazamentem...azután még anyám nem beszélt velem! Most már meg van a gyermekem, nem szeretem ha sokat beszél a mostoha a gyermekemmel. Az idegeim tönkrementek, nem csak a szüleimtől hanem a férjemtől is. Szédülök és szorul a gyomrom amikor ideges vagyok....nem tudom elfelejteni sem megbocsàtani azt amit tettek, még bűntudatuk sincs. A férjem nem érez velem együtt ( nem érzem hogy együttérezne)
2014. szept. 7. 23:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Én biztos hanyagolnám az ősöket
2014. szept. 8. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!