Elszúrom az életemet?
Nagyon nehéz döntést kell meghoznom.
Idén megyek-e egyetemre, vagy sem...nos, pánikbeteg vagyok, és emiatt a nem felé hajlok, viszont így dolgozni se tudnék, sőt, semmit...lébecolni meg nem lébecolhatok.
Mindenki az egyetemet várja el tőlem, én meg már teljesen ki vagyok borulva. Úgy érzem tönkre megy körülöttem minden, mert nem próbálom meg...
jövőre újra próbálnám azt a szakot, amit akarok(mert most nem is oda mennék).
Egy évet itthon meg megbolondulnék...ilyenkor mit csináljak? Fogok járni pszichiáterhez jöő héttől, de az se megoldás....ti csalódnátok a gyereketekben ilyen miatt?
Köszönöm a válaszokat!
Nos, az a gond, hogy a pánik akkor jön ki, amikor idegenek között vagyok. Ebből a szempontból lenne jó az egyetem, hogy nem futamodok meg. Mindenki ezt ajánlja.
Én is kipróbálnám, de valami azt súgja belül, hogy majd jövőre.
Nagyon félek, nem tudom, hogy mitől. Jövőre a pszichológia lenne az álmom, azt akarom megpróbálni.
A pániktól a dolgozás se menne, egyszerűen rettegek mindentől. Az orvos egy hónap alatt megoldaná a gondomat(azt mondta), de így bele se mertem vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!