Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elszúrom az életemet?

Elszúrom az életemet?

Figyelt kérdés

Nagyon nehéz döntést kell meghoznom.

Idén megyek-e egyetemre, vagy sem...nos, pánikbeteg vagyok, és emiatt a nem felé hajlok, viszont így dolgozni se tudnék, sőt, semmit...lébecolni meg nem lébecolhatok.

Mindenki az egyetemet várja el tőlem, én meg már teljesen ki vagyok borulva. Úgy érzem tönkre megy körülöttem minden, mert nem próbálom meg...

jövőre újra próbálnám azt a szakot, amit akarok(mert most nem is oda mennék).

Egy évet itthon meg megbolondulnék...ilyenkor mit csináljak? Fogok járni pszichiáterhez jöő héttől, de az se megoldás....ti csalódnátok a gyereketekben ilyen miatt?

2014. szept. 7. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:
HA tényleg pánikbeteg vagy, akkor jó lenne előbb a gyógykezelésen túl lenni, majd utána meg tudsz hozni ilyen "aprócska" döntéseket az életedre vonatkozóan.
2014. szept. 7. 22:36
 2/6 anonim ***** válasza:
A pánikbetegség kezelhető betegség, emiatt nem kell lemondanod az idei egyetemkezdésről.
2014. szept. 7. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ ez, hogy te mit akarsz: csak azért ne menj egyetemre, mert elvárják. Ha TE ezt akarod, akkor menj és nem lesz gond. Ezt az egy évet meg akár végig is dolgozhatod.
2014. szept. 7. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem akarod az egyetemet akkor menj el tanulj egy jól kereső szakmát.
2014. szept. 7. 22:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nos, az a gond, hogy a pánik akkor jön ki, amikor idegenek között vagyok. Ebből a szempontból lenne jó az egyetem, hogy nem futamodok meg. Mindenki ezt ajánlja.

Én is kipróbálnám, de valami azt súgja belül, hogy majd jövőre.

Nagyon félek, nem tudom, hogy mitől. Jövőre a pszichológia lenne az álmom, azt akarom megpróbálni.

A pániktól a dolgozás se menne, egyszerűen rettegek mindentől. Az orvos egy hónap alatt megoldaná a gondomat(azt mondta), de így bele se mertem vágni.

2014. szept. 7. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Aztán vigyázz, nehogy fogyasszon belőled a doki. Láttam egy sorozatot, meg filmet is amiben ez megtörtént :S Mondjuk olyan eleganciával tette, hogy befosol.
2014. szept. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!