Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A barátnőm már lassan az...

A barátnőm már lassan az életemet akarja irányítani mit tegyek? (14 L)

Figyelt kérdés
Nos mielőtt kérdeznétek lány vagyok és az osztály társam aki már a legjobb barátnőm mára már kezd megölyíteni. Ez úgy kezdődött, hogy már mivel nyolcadikosok vagyunk sokat beszélgetünk a suliról meg, hogy hova akarunk menni meg ezekről. A barátnőm azt mondta, hogy ő mindenképpen a gimibe akar menni én meg mondtam neki, hogy én Kollégiumba, na rögtön kezdte a dumát, hogy ne hogy oda menjek, menjek vele a gimibe mert ha kollégiumba megyek akkor nem lesz a barátnőm és úgy tesz mintha nem is ismerne. (na ezen már kiakadtam, de semmit sem mondtam). Aztán mostanában szeretnék a másik barátnőmmel is lógni és ezért szünetben vele voltam, rögtön kiakadt, hogy miért lógok vele meg hogy hanyagolom meg ezeket. Ő akarja eldönteni, hogy kivel barátkozzak. Meg mivel már 14 éves vagyok ezért persze már sminkelni is akarok de ő ezt is megmondta: "ne használj pudert meg rúzst se semmi ilyesmit, csak szemceruzát meg szempillaspirált kicsit" (de mi köze hozzá?) . Komolyan mondjátok meg szerintetek későbbiekben mi lesz?! Azt is megmondja majd hogy ne menjek férjhez meg hogy lakjak vele egy társas házban?! Vagy, hogy ne költözzek ki Amerikába? (oda akarok). Hogy mondhatném meg neki FINOMAN, hogy ez már sok? (elég sértődős típus)

2013. dec. 21. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért is akarod "finoman" megmondani neki, hogy sok lett belőle. Ennyire irányítható vagy, és ennyire konfliktus kerülő? Az ilyen szitu nem barátság . A barátnőd végre talált valakit, akit dróton rángathat az ő elképzelése szerint.
2013. dec. 21. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan szakítanék vele, mert szörnyen idegesítő lehet az elmondásaid alapján, ne hagyd, hogy befolyásoljon!
2013. dec. 21. 18:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Mert amikor meg ismerte még 1-ső ben nem ilyen volt és nem vagyok irányítható nem fogom azt csinálni amit ilyen dolgokban eldönt. Csak ő olyan, hogy mindig dumálja a hülyeségeket és ha valaki nem hisz neki akkor már be is van sértődve és akkor az egész osztályban nagy botrány lesz.
2013. dec. 21. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagy Konfliktus imádó általában nyugodt vagyok de már múltkor a sulis ügyön be telt a pohár.
2013. dec. 21. 18:53
 5/6 anonim válasza:

a sminkkel meg a többi szarral még óvatosan bánj, nem kell követni a hülye divatokat és elvárásokat mindenerővel.

A barátnőddel kapcsolatban pedig megértem hogy óvatosan akarsz eljárni, de bármit is teszel egy buta ember egy sima "NEM" választ is képes teljes agressziónak venni. Legyél önmagad. Békésen, nyugodtan hívd el kettesben beszélni, közöld vele a céljaid a suliról és amerikáról meg a többiről és magyarázd el neki hogy ha szétváltok is maradhattok barátnők, ha pedig ő elpártol tőled akkor tiszteletben tartod a hülye döntését és odébbállsz. Nem fog irányítani ezek után ha barátnőd marad ha nem.

2013. dec. 21. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
oké köszönöm
2013. dec. 21. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!