Mit gondoltok errol? LENT
Ilyen vagy. Én is ilyen vagyok. Szerintem egy kicsit azért elmebetegek vagyunk :D Párom sokszor megkérdezi, amikor nézem a Gyilkos elméket, hogy miért nézek ilyen beteg sorozatokat.
Összesen két filmen f.stam össze magam: Démonok között-ön (Jujjj, este néztem és nem vagyok ijedős, de az összes villanyt felkapcsoltam, úgy féltem.) és a Tükrök-ön (így is kerülöm a tükrökkel a kontaktot, ha egy mód van rá, de miután megnéztem ezt a filmet ._____.)
elsonek hogy en meg a Demonok kozottot is mozdulatlanul neztem vegig, na jo nem mert elmentem furodni, es teljesen egyedul neztem es semmi hatassal nem volt ram
masodiknak meg hogy senki nem halt meg meg miattam, de azert kosz
Első vagyok.
Húúú, akkor le a kalappal, én attól teljesen kivoltam :D Nem azért, rohadt jóra sikeredett a film, annyira valóságos, biztos azért féltem tőle annyira.
De a legtöbb horror-thriller inkább untat, mint megijeszt, annyi bennük a klisé. Most volt valamelyik nap a Végső állomás 5. része, voltak benne véres, beles jelenetek, de olyan facepalm-re sikeredett az egész film, tudod, amitől csak a fejedet fogod, hogy "jézusom, ez komolyan egy film?".
A krimiket imádom, könyvekben, filmekben meg sorozatokban is! *-*
Halál nyugodt személyiség vagy, ez van, nem rossz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!