Tudnátok ajánlani pár önfejlesztő/önsegítő könyveket, írásokat, amiket érdemes elolvasni?
Szeretnék egy kicsit elgondolkozni ki is vagyok, mit akarok, milyen hozzáállással tudnál elérni a rövid távú majd a későbbi céljaimat.
Arra gondolok, hogy például agykontrollt sokan ajánlják vagy olyasmi olvasmányokat keresek amitől motiváltabb lehetek.
Valami kéne, hogy kilendítsem magam ebből a se semmit tevő, tengőlengő állapotból amiben most vagyok :/
22/N
Azokban a kérdésekben, amiket felvetettél,az egyik legnagyobb hatású könyv volt számomra (sok könyvtárban is van:
Brian Tracy maximális teljesítmény
napoleon hill, PLB
Stephen Covey: A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása
Geoffrey Cross: Az élet iskolája (regényes formába építve mutat be sikerelveket, nekem nagyon tetszett)
előző hozzászólót kiegészítve: Brian Tracy többi könyve + a Phoenix szeminárium szeminárium hanganyaga (remek szinkront találtak a magyar változathoz)
Ha ezeket elkezded, követni fogja őket a többi is. :)
Ha megbeszélni szeretnéd az olvasottakat, hallottakat írj nyugodtan. Én olvastam őket, de jó lenne rendszerezni az infókat valaki hasonló gondolkodású emberrel.
Ha valóban az önfejlesztésre törekedsz, akkor egy kicsit le kell ásni a pokol aljára is, azaz meg kell tapasztalnod negatív dolgokat is.
Ennek tükrében ajánlom Dr. Scott Peck - Ördögi Emberek c. kötetét. Nem arról szól hogy hogyan lehetsz jobb, de a könyv elolvasása (ÉS MEGÉRTÉSE) után szinte 100% hogy kicsit másképp fogsz hozzáállni pár eseményhez/emberhez.
U.I: Mivel az író keresztény volt, így a könyv nem burkoltan tartalmaz vallásos elemeket, de többnyire csak a jó és a rossz megkülönböztetésénél. Ezeket objektívan kell kezelni, ha te nem vagy vallásos!
Üdvözlettel: Kovászosmedveszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!