Barátnőm vajon miért titkolja hogy beszokott lépni facebookra, mikor megbeszéltük hogy nem használjuk?
Figyelt kérdés
Azt mondta hogy már december óta nem lépet be,de múltkor belépve maradt.Miért kell hazudni hogy használja?Engem nem zavar,csak az hogy azt mondja nem lép be,miközben beszokott.2014. szept. 5. 09:55
11/11 anonim válasza:
Nem értem.
Hát miért ne titkolná, ha egyszer megegyeztetek, hogy nem használjátok?
Inkább az lenne a helyes kérdés, hogy miért ment bele az egyességbe, ha függő, és úgyse tudja megállni?
Én a helyedben hagynám a pics.ába az egészet, 2 okból is.
1. Nincs különösebb jelentősége, ahogy te is mondtad, nem baj ha belép, úgyis mindenki mindig használja, szard le.
2, és ez a lényeg. Ha látja hogy nem balhézol miatta, (esetleg megjegyzed, hogy akár el is mondhatta volna) akkor azt szűri le az egészből, hogy legközelebb a hazugság helyett jobban jár az igazsággal.
Valószínűleg pont a megegyezés miatt nem akarta elmondani.
Egyszerűen mondd meg neki, hogy legközelebb vonja vissza a megegyezést, de ne hazudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!