Néhányan miért nem képesek elköszönni facebookon egy beszélgetés után?
Valószínűleg egyébként sem tartoznak az udvarias, figyelmes emberek közé; nem csak a facebookon viselkednek így.
Egyre több neveletlen, érzéketlen ember van.
Manapság az emberek többsége, úgy gondolja, hogy ő "szabad", neki sem Isten, sem ember nem parancsol. Úgy is viselkednek...
esetleg elaludt, surgosen mennie kellett.
ennyibe jobb volt az msn, ha nem volt ideje irni, letette afk ba, v kiirtad “nem itt” auto uzibe, kiirasba.
Nekem van egy, az életben egy udvarias, előzékeny ismerősöm, de a face-n néha egyszer csak eltűnik, kilép, elolvassa, még amit írok, aztán nem válaszol.
Valószínű neheztel rám valamiért, és ez a reakciója rá.
Sok a valós, vélt sérelem, az emberek paranoiásak, és a nem ismert jelenségek helyett hajlamosak rosszindulatúan megítélni valamit.
Ez msn-enen is kézi beavatkozást igényelt, ennyi erővel fb-n semmivel nem tart tovább kiírni, hogy 'afk', vagy 'pill'. Mindazonáltal én totál beleszarok a facebookba, ha valaki nem köszön el, nem sértődöm be. Én a közvetlen, személyes találkozókat, beszélgetéseket tartom elsőbbségben, nem az ilyen mondvacsinált hullócsillag-barátságokat pátyolgatom a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!