Van ami nyomja a szíveteket?
Ha igen akkor nekem nyugodtan elmondhatjátok és ha tudok segítek!
Tudom furcsa, hogy csak így de nagyon szeretek másoknak segíteni.
További szép napot!:)
Kedves Tőled, de ezt csak én, magamban tudom megoldani. :)
Meg az idő...
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__59726..
Én vagyok a 6-os válaszoló. Szerinted?
nekem van egy hatalmas problémám! :( 7 és fél éve van barátom , 2 éve a vőlegényem..... De házasodni nem akar . Én meg szeretném. Gyereket 2 éve próbáljuk összehozni , márciusban sikerült , de sajnos meg kellett szülnöm 15 hetesen , mert agyhiányos volt a picikém :(
A hetedik évfordulót egyedül töltöttem két héten keresztül a lakásban , miközben a párom hazament Magyarországra a barátaihoz.....Januárban. (nem ez volt az első alkalom, soha semmit nem ünnepeltünk meg, nem vitt el vacsorázni vagy romantikázni) és ez nekem nagyon bánt.Ja a külsőmért sincs oda , sajnos híztam. Az önbizalmam odalett , folyton piszkál emiatt. A szexuális életünk egy nagy nulla.Ha közeledek felé elutasítja , kifogásokat keres.és ez megalázó nekem. 17 évesen jöttem vele össze , most vagyok 25 éves ő meg most a 30 at tapossa. Próbáltam vele beszélgetni tenni valamit , elkezdtem kondizni járni leadtam 13 kgt. (így sikerült a gyerek is)Közben olyan szomorú voltam januárban , hogy az egyik munkatársam , próbált vígasztalni.....Amig ő távol volt , addig udvarolgatott nekem , bókolgatott meg mondogatta hogy milyen jól nézek ki stb.(akkoriban kqrvára nem adtam magamra!!!!)Lefeküdtem vele.... megcsaltam 7 év után....magamra sem ismertem :( elkezdtem nőiesebben öltözködni , sminkelni , meg kondizni.....és a szexnek olyan fajtáját ismertem meg , hogy eddig azt hittem nem tetszik nekem..... Nem mondtam el neki semmit , a lelkismeretem miatt , meg nagyon szeretem öt, próbáltam beszélni vele a problémákról de , úgy érzem egymás mellett élünk , nem pedig egymással.és a szex az a fajtája sem jön be neki ami nekem megtetszett és azóta hiányzik..... ha megmaradt volna a gyerek , akkor ez a probléma nem lett volna , de most hogy elveszítettem , minden kezdődik elölről.... Szeretnék gyereket családot férjet ezért nem szeretném feladni ezt , de szeretnék gyűjteni a bókokat , a pasik figyelmét növelni az önbizalmam , élvezni az életet , szeretnék nő lenni. Mind a kettőt nem szeretném feladni és egyikről sem lemondani.nem tudom mit csináljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!