Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem adják...

Gorgo 20 kérdése:

Az emberek miért nem adják meg a tiszteletet az ítélet osztóknak?

Figyelt kérdés
Sok ember mivel csak az érzéseire és józan eszére tud hallgatni spirituálisan be szűkült. Ahogy telik az idő úgy az evolúció is változik és az emberek is változnak. Külsőre már nagyon nem de agyban még nagyon sok fejlődni való van. Kb az 1990-es években fedezték fel az első olyan ember amelyik már fel tudta fogni magát azt ami mindannyiunkat körbevesz. Vagy a szerencse matematikai lekövetkeztetése stb. A lényeg hogy sok ember csodálkozik ha katasztrófa történik az életében miután direkt idegesít mert amiben ő nem hisz és a tudatlanság hatására úgy gondolják "hiszem ha látom". Csak miután már látjuk késő gondolkodni... Annyi baleset van meg értelmetlen haláleset, amiket úgy is csak a véletrenre fogják és el van intézve. Sok hírtelen bekövetkezett strok , hozzá tenném ezt a leg egyszerűbb megteremteni másba. A lényeg az ítélet osztók a leg nyugodtabb és empatikusabb és békésebb emberek nem véletlenül. Csak aztán mindig jön egy olyan ember aki bekattan e miatt és nem érti miért és addig idegesíti e nemes személyt amíg rá rak valami jóságot... Szoval nem kéne előbb 2x gondolkodni miután értelmetlenül bántjuk a másikat? Jahh itt is lesznek olyanok akik mivel nem járták be ezt az utat így nem is kerültek kapcsolatba más világokba, pedig ha az emberek tudnák milyen egyszerű és kb minden háztartásban találunk olyat ami elősegíti a meg világosodást, én is csak véletlenül jöttem rá évekkel ezelött. Szoval visszatérve miért nem fél az ember amit nem ismer , hanem inkább még jobban piszkálja hogy a saját bőrén tapasztalja meg. Ez miért jó?

#pszichológia #nahh akkor op sion vagy nem op?
2014. aug. 30. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

16-osnak üzenem: Ha mindenkit aki ilyen hülye törölnének akkor mégis kin lehetne röhögni? :D

A kérdezőnek pedig annyi hogy várom hogy bizonyítson. Kértem a rosszat, de semmi. Még nem haltam meg, nem történt velem azóta semmi rossz azon kívül hogy csokis fagyi helyett epreset kellett ennem. Vagy így nem működik a rontás? Esetleg meg kell magamról adni valamit mint a TV-ben? Ha az segít akkor kék a szemem színe, bika horoszkóppal. Mi kell még hogy működjön?

De tudod mit? Én meg a Death Note-ban hiszek. Van is itt egy valahol. Míg előkerítem írd már meg a neved és küld egy képet :D

2014. aug. 30. 12:19
 22/24 anonim ***** válasza:

#22 - Van egy határa mindennek és ha ez nem volna itt érvényes, akkor nem lehetne jelenteni adott kérdéseket, de lehet.

Az oldal nem minden szellemi fogyatékosnak a gyűjtőhelye, ha egyetértünk :).

2014. aug. 30. 12:22
 23/24 anonim ***** válasza:

Tudtuk mi :D

De azért jó magabiztosan mondtad :)

2014. aug. 30. 12:22
 24/24 anonim ***** válasza:

Ismerem a kérdezőhöz hasonló embereket, volt párhoz szerencsém.

Direkt irritálnak, viszont akkora odaadásssal, hogy teljesen olyan benyomást keltenek mint ha komolyan gondolnák. Az ilyenekkel nem lehet értelmes párbeszédet folytatni, egyszerűen direkt nem csinálják. A kérdező nem hülye, csak szeret irritálni embereket, és nagyon ügyesen csinálja.

2014. aug. 30. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!