Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem adják...

Gorgo 20 kérdése:

Az emberek miért nem adják meg a tiszteletet az ítélet osztóknak?

Figyelt kérdés
Sok ember mivel csak az érzéseire és józan eszére tud hallgatni spirituálisan be szűkült. Ahogy telik az idő úgy az evolúció is változik és az emberek is változnak. Külsőre már nagyon nem de agyban még nagyon sok fejlődni való van. Kb az 1990-es években fedezték fel az első olyan ember amelyik már fel tudta fogni magát azt ami mindannyiunkat körbevesz. Vagy a szerencse matematikai lekövetkeztetése stb. A lényeg hogy sok ember csodálkozik ha katasztrófa történik az életében miután direkt idegesít mert amiben ő nem hisz és a tudatlanság hatására úgy gondolják "hiszem ha látom". Csak miután már látjuk késő gondolkodni... Annyi baleset van meg értelmetlen haláleset, amiket úgy is csak a véletrenre fogják és el van intézve. Sok hírtelen bekövetkezett strok , hozzá tenném ezt a leg egyszerűbb megteremteni másba. A lényeg az ítélet osztók a leg nyugodtabb és empatikusabb és békésebb emberek nem véletlenül. Csak aztán mindig jön egy olyan ember aki bekattan e miatt és nem érti miért és addig idegesíti e nemes személyt amíg rá rak valami jóságot... Szoval nem kéne előbb 2x gondolkodni miután értelmetlenül bántjuk a másikat? Jahh itt is lesznek olyanok akik mivel nem járták be ezt az utat így nem is kerültek kapcsolatba más világokba, pedig ha az emberek tudnák milyen egyszerű és kb minden háztartásban találunk olyat ami elősegíti a meg világosodást, én is csak véletlenül jöttem rá évekkel ezelött. Szoval visszatérve miért nem fél az ember amit nem ismer , hanem inkább még jobban piszkálja hogy a saját bőrén tapasztalja meg. Ez miért jó?

#pszichológia #nahh akkor op sion vagy nem op?
2014. aug. 30. 11:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
XD Jó kis történet kérdező. De amúgy meg ítélkezni az emberek felett hobbiból? Szerintem sokat b*sztattak téged hogy már ilyen hülyeségeket kántálsz. Inkább menj el szórakozni valahova, szerezz barátnőt meg munkát és máris jobban fogod érezni magad :)
2014. aug. 30. 12:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A tudásodat megmutattad nekünk: egy sorodban sem találni értelmes gondolatot vagy nyelvtanilag helyes mondatot.

Ritkán olvasni ilyen elmezavarodott kérdést ezen az oldalon,

2014. aug. 30. 12:05
 13/24 A kérdező kommentje:
jesszusom nagyon szétbutították az embereket a sok kamu hülyeséggel . Nincs tisztában az emberiség az igazi történelemmel ezeket csak mid mások tanították neked elterjed mese 7 fő bűn hahahah xd, amugy a kerszténységtől el szakadtunk mivel anno a kerszténység nevében őltek meg milliókat
2014. aug. 30. 12:05
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék rosszat :D

Most komolyan. Mit árthat nekem egy vak idióta? Semmit. Ha mégis akkor bizonyítsd be :)

2014. aug. 30. 12:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, előjöttek az okos szmájlik, most megfogjuk tudni azt is, hogy 10-14 év körüli vagy 6-10 körüli korosztályba vagy sorolható.
2014. aug. 30. 12:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ez a kérdés igazán megérdemelne egy jelentést, törlést és a felhasználó esetleg egy tiltást, mert ez már az ostobaságnak olyan szintje, amelyet senki nem kellene reklámozzon.
2014. aug. 30. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a jókívánságodat, már csak azért is, mert ezzel garantáltan törlik a kérdésed és valószínűleg kicsapnak erről az oldalról ( ha nem is ezen alkalommal, de a következő tébolyult kérdésednél biztos ).
2014. aug. 30. 12:12
 18/24 A kérdező kommentje:
meg sem várjátok hogy bizonyítsak rögtön támadtok, johh én meg adtam az esélyt az emberi fajnak de jön a pusztulás. ahogy jézus monta nem tudhatjátok mikor és hol bukkanhatok fel de ítéletet el hozom. ahahha Okéé majd mikor életéért könyörg mindenki akkor majd feleszméltek.. addig amíg meg nem fáj lehet piszkálni mi? :DD
2014. aug. 30. 12:12
 19/24 A kérdező kommentje:
WStreet-VIPera T nem hiszel nekem valamiben, szeretnék bizonyatani te meg el töröltetnél grat, ezért rosszabat kapsz és kínosabbat talán strok is szóba jöhet
2014. aug. 30. 12:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy utolsó tanács, amielőtt törölnék a kérdésed : kezdjél el iskolába járni, tanulj meg írni és olvasni, keress fel egy logopédust, menj el pszichológiai kivizsgálásra és legyél jó fiú/jó kislány.

Őszintén remélem, hogy rendbe jössz és a feltűnési viszketegséged is elmúlik majd, aztán normális életet fogsz élni.

2014. aug. 30. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!