Mit tegyek, ha a szüleim nem engedik az ALS Ice Bucket Challenge-t?
Figyelt kérdés
Tegnap kihívott egyik barátom és most akartam megcsinálni, de mivel a szüleim tudják mi ez ezért itthon maradtak mert tudják, hogy engem is valaki ki fog egyszer hívni. Hát megtörtént. De egész nap őrködnek és ha megcsinálom akkor elveszik a gépemet és lekevernek egy bazi nagy pofont nekem. A 100 dollár adományozást is megtiltották.2014. aug. 29. 08:54
1/10 anonim válasza:
en a helyedben nem csinalnam meg, mert akkora nagy hulyeseg ahogy ezek csinaljak-.-'
amugy neked nem kell adomanyoznod, de ha megtenned akkor sok sikert ahhoz a 100dolcsihoz..
2/10 anonim válasza:
Azért ugye ti is érzitek a sztori kamuszagát? :D
Andersen reinkarnáció? :O
5/10 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne... :(
2014. aug. 29. 09:12
6/10 anonim válasza:
"a szüleim tudják mi ez ezért itthon maradtak mert tudják, hogy engem is valaki ki fog egyszer hívni. Hát megtörtént. De egész nap őrködnek és ha megcsinálom akkor elveszik a gépemet és lekevernek egy bazi nagy pofont nekem."
Na NEEEEEEE! :D
Örülnék neki, ha levernének egy bazi nagy pofont és elvennék a gépedet, ezt a baromságot meg elfelejtenéd te is meg a világ is végre!
7/10 anonim válasza:
Gondolom csak úgy megy, hogy na főnök ma nem megyek be, nehogy a gyerekem leöntse magát hideg vízzel :D
Amúgy öntsd le őket.
8/10 A kérdező kommentje:
Az egyik szülőm nem dolgozik...
2014. aug. 29. 09:53
9/10 anonim válasza:
Hogy te mekkora retardált vagy, kéne szervezni számotokra egy szakadékbaugró versenyt.
10/10 anonim válasza:
Nyomoronc kis hůlye azt hiszed mert leöntöd magad hideg vizzel már menő vagy,mért van az,hogy mindenki egymást majmolja?Ásd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!