Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ice Bucket Challenge? Hagyjato...

Ice Bucket Challenge? Hagyjatok már! -. -'

Figyelt kérdés
most az a gondom hogy egesz fb-om ezzel van tele, es remenykedtem hogy engem nem fognak kihivni, erre mi tortent? hat persze hogy kihivtak. egyreszt elegge zavar h csak ugy ontogetik le magukat es bele se gondolnak hogy talan manit is kene adni...es ha en most pl megcsinalnam(mivel meg kell-.-') , akkor kell erte fizetnem? lattam h 100 dolcsit ami azert nekem nem lenne jo.. velemenyetek?

2014. aug. 28. 17:06
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
13 vagyok, es telorol irtam ugyhogy bocsi:)
2014. aug. 28. 17:08
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne megcsinálnod? Törvénybe van vésve vagy mi? Lesz*rod és megy tovább az élet, ennyi.
2014. aug. 28. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan elhiszed, hogy ha kihívnak egy ilyenre és te nem teljesíted, fizetned kell? Vagy hogy lesz BÁRMI következménye? Ne röhögtess már! Nincs olyan, hogy "meg kell csinálni", ezek csak idétlen facebookos hülyeségek, nem törvények, nem csinálod meg és kész.
2014. aug. 28. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
nem azert! engem csak az zavar hogy nagyivbol lesz.rom, de ha nem csinalom meg akkor egesz evben a suliba azt kell hallanom h jajj te annyira ize vagy xd hogy semmit se mersz megcsinalni.stb.
2014. aug. 28. 17:15
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
És? Kiröhögöd őket azzal, hogy kisebb gondod is nagyobb az ilyen hülyeségeknél, vannak fontosabb dolgaid.
2014. aug. 28. 17:19
 6/19 A kérdező kommentje:
de amugy HA megcsinalnam, akkor kellene erte fizetnem?
2014. aug. 28. 17:23
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg csak akkor vagy hajlandó megcsinálni ha a kihívó tudja bizonyítani h utalt pénzt az alapítványnak...
2014. aug. 28. 17:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem kényszeríthet erre a szarra... Engem is kihívtak, simán telibeszarom az egészet, tégy te is így.
2014. aug. 28. 17:31
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen, adakoznod kell.
2014. aug. 28. 18:05
 10/19 anonim ***** válasza:

De egyébként az osztálytársaid/ismerőseid tudják, hogy mit is csinálnak? Mert eredetileg akkor "kell" (még leírva is röhejes) fizetned, ha megcsinálod, és nem akkor, ha nem. Mert ahogy írod, nekem az jön le, hogy azt gondolják, hogy aki nem csinálja meg, az fog fizetni.

De még mindig gyökérség ez az egész...

2014. aug. 28. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!