Ice Bucket Challenge! (what? )
Sziasztok! Mint szerintemn már mindenki tudja, hogy létezik ez a kihívás ami most nagy népszerűségnek örvend. Sokan nem tudják, hogy mi is az értelme ennek, hogy leöntöt magad jeges vízzel, hiszen ez az als nevű gyógyíthatatlan betegségért van, hogy adományokat gyüjtsenek a további kutatásokra, hogy hogyan lehetne ezt a betegséget gyógyítani. Engem nagyon zavar aki nem adakozik és csak leönti magát, mert hogy ez menő!! A fészbukom is ezzel van tele! De az a kérdés fúrja az oldalam, hogy úgy tudom, ha valakikihív és te nem csinálod meg 24 órán belül 10 dollárt ami 20ezer forint , ennyit kell adományoznod minimum és mi van akkor ha valaki ez után se adományoz?? Úgy értem nem köteles adományozni, mi van hanem csinálja meg?
Egyébként vannak normális emberek akik legalább tudják mit csinálnak és adományoznak és most már több mint 19 milliárd gyült össze ezzel :)
bocsánatot kérek félre írtam :))
Ne haragudjatok :DD
Kb 1900 valamennyi :DD
Ezer bocsi a félreírásért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!