Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ice Bucket Challenge! (what? )

Ice Bucket Challenge! (what? )

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mint szerintemn már mindenki tudja, hogy létezik ez a kihívás ami most nagy népszerűségnek örvend. Sokan nem tudják, hogy mi is az értelme ennek, hogy leöntöt magad jeges vízzel, hiszen ez az als nevű gyógyíthatatlan betegségért van, hogy adományokat gyüjtsenek a további kutatásokra, hogy hogyan lehetne ezt a betegséget gyógyítani. Engem nagyon zavar aki nem adakozik és csak leönti magát, mert hogy ez menő!! A fészbukom is ezzel van tele! De az a kérdés fúrja az oldalam, hogy úgy tudom, ha valakikihív és te nem csinálod meg 24 órán belül 10 dollárt ami 20ezer forint , ennyit kell adományoznod minimum és mi van akkor ha valaki ez után se adományoz?? Úgy értem nem köteles adományozni, mi van hanem csinálja meg?

Egyébként vannak normális emberek akik legalább tudják mit csinálnak és adományoznak és most már több mint 19 milliárd gyült össze ezzel :)

2014. aug. 25. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
jaj emberek. :D végigolvasom a válaszokat és behalok :DD
2014. aug. 25. 22:44
 12/22 anonim válasza:

elvileg az a szabály, hogy akkor mentesülsz az adakozás alól, ha leöntöd magad a vízzel...

nekem az a nem világos, hogy pl. Obama, miért öntötte le magát vízzel? még akkor is, ha amúgy adakozik (valószínűleg)

mert így mondhatják rá, hogy na ez is egy sóher, nem akar adni jó célra...

2014. aug. 25. 22:45
 13/22 anonim válasza:
1900 valamennyi az anyád pi.csája. 2300 és 2400 között van.
2014. aug. 25. 22:46
 14/22 anonim válasza:
100%

Ha megcsinálod akkor minimum 100 dollárt kell adakoznod. Így van eredetileg. Ha nem csinálod meg nincs semmi,de általában azok is adakoznak ha meg nem is csinálják. De ez hírességeknek van,nem az átlag embereknek,hogy feltöltögessék facebookra...

Szerintem az úgy gáz. A sörös challange volt az átlagembernek,de szerencsére az hamar lefutott dolog lett.

2014. aug. 25. 22:47
 15/22 -=Koldus=- válasza:
Obama nem öntötte le magát, de adakozott. Legalább is ezt mondta a TV, aztán ki tudja.
2014. aug. 25. 22:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Tudjátok gyerekek mi a legrosszabb ezekbe? nem az, hogy minden f#szfej divatból követni kezdi értelmetlenül, hanem a sok ostoba kérdés amit min. 30 szor tesznek fel, ahelyett, hogy a legelsőt elolvasnák...
2014. aug. 25. 23:25
 17/22 anonim ***** válasza:

Obama nem vállalta helyette adakozott.

Egyébként a kisemberek játéka is lehet, a honlapjukon 5 dollártól (kb 1200ft) fogadnak el adományokat, így mindenki a tárcájához mérten adhat ha szeretne.

Az más kérdés, hogy itthon sokan nem tudják miről is szól a dolog.

Az pedig, ha valaki elutasítja mind a játékot, mind az adakozást a szíve joga. Nem mindenki vevő az ilyesmire, nem mindenki teheti meg, hogy ad; vagy lehet, hogy számára más ügyek fontosak. Semmi nem történik, ha kihagyja.

2014. aug. 25. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem kapja be a dákómat, aki egy Facebook-os hülyeség miatt pénzt akar velem fizettetni. Ha én nem ajánlom fel a pénzem egy szervezetnek, nincs az a Facebook kihívás, ami rá tudna venni.

Szerintem nem én vagyok a féreg, hanem az aki akarva-akaratlanul is más zsebében túrkál, a "jó ügy érdekében".

2014. aug. 26. 01:13
 19/22 anonim válasza:
ja bocs, Zuckerbergre gondoltam..
2014. aug. 26. 01:13
 20/22 anonim válasza:

"félre írtam :))"

Kulcs szavak: szex, csók

Elképzelni nemtudom hogy írtad félre..

2014. aug. 26. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!