Ice Bucket Challenge? Hagyjatok már! -. -'
Figyelt kérdés
most az a gondom hogy egesz fb-om ezzel van tele, es remenykedtem hogy engem nem fognak kihivni, erre mi tortent? hat persze hogy kihivtak. egyreszt elegge zavar h csak ugy ontogetik le magukat es bele se gondolnak hogy talan manit is kene adni...es ha en most pl megcsinalnam(mivel meg kell-.-') , akkor kell erte fizetnem? lattam h 100 dolcsit ami azert nekem nem lenne jo.. velemenyetek?2014. aug. 28. 17:06
11/19 A kérdező kommentje:
szerintem tuti h senki se fizetett erte. es igen. mint eddig en meg mindig bar.msagnak tartom..
2014. aug. 28. 18:10
12/19 anonim válasza:
Én azt kezdem unni, hogy minden nap megkérdezi valaki ezt minimum 6x. Sz**d le, előbb-utóbb úgyis abbamarad.
13/19 anonim válasza:
Növessz tököt fiú... Állj ki magadért. ne hogy már ez legyen a problémád, hogy egy f#szfej kihívott és ezért most azon rágd magad...
15/19 A kérdező kommentje:
kisse arrebb kiskomam:')
lany vagyok:"D
2014. aug. 28. 18:59
16/19 anonim válasza:
Ez olyan mint a sörivós hülyeség, 1 hónap és már senki nem fog rá emlékezni.
17/19 A kérdező kommentje:
jajaa uhh arra meg emlekszek xd
2014. aug. 28. 20:16
18/19 anonim válasza:
Ha ellenzed, akkor ne csináld meg. Nem kell érte fizetned, akkor sem, ha megcsinálod, és akkor sem, ha nem.
19/19 A kérdező kommentje:
nagyon koszi a valaszokat!:)
2014. aug. 28. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!