Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet értelmezni ezt...

Hogyan lehet értelmezni ezt az üzenetet?

Figyelt kérdés
Egy tanárom írta nekem, akivel sms kapcsolatban vagyok, mikor bejelentette, hogy most egy pár hétig nem tud nekem üzenni. Elég sok korkülönbség van közöttünk, ezért nem is tudom, hogy mi van köztünk. , , Úgy sajnálom, hogy ennyire megvisel, ha nem tudunk üzenni. Kár, hogy ebben a felállásban születtünk, több mint X év van közöttünk. Mi lesz veled ha meghalok?

2014. aug. 27. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:

te érted a kérdésed?

úgy kell érteni, hogy a két vessződ utáni szöveg volt az ő üzenete? ... mert ha igen, és te lány vagy ő pedig férfi, akkor dugna ... ha nem, akkor nem értem mit írtál

2014. aug. 27. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:
A két vesszőm utáni szöveget írta ő, de úgy, hogy előtte leírta, hogy pár hétig nem tud nekem üzenni.
2014. aug. 27. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor dugna ... nem kéne belemenned, mert ilyesmiből sem ő, sem te nem fogtok jól kijönni
2014. aug. 27. 12:31
 4/6 A kérdező kommentje:
dugna, de azért több hete semmit nem tudok róla...érdekes felvezetése a szexuális kapcsolatnak, hogy bejelenti előtte hetekig nem fog írni, majd mikor látja, hogy ez engem megvisel, akkor burkoltan közli, hogy dugna...Érdekes figura :P
2014. aug. 27. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
így akarta kiugrasztani a nyulat a bokorból ... mintegy mellékes üzenetben közli, hogy hú de mi lehetne, ha nem ebben a felállásban születtek (tehát összeszedte a bátorságát, hogy ezt leírja neked tudván, hogy egy ideig nem lesz elérhető, így ha neked ez nem tetszik, akkor mire újra találkoztok, addigra megnyugszol, ha meg tetszik neked a dolog, akkor már puhára fősz a várakozásban)
2014. aug. 27. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
érdekes megközelítés.Én arra gondoltam, hogy talán le is rázott...nekem az nagyon furcsa, hogy 7 hete nem ír, és nem is érdekli, hogy mi van velem.
2014. aug. 27. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!