Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt értelmezni?

Hogyan kell ezt értelmezni?

Figyelt kérdés
A cél szentesíti az eszközt. Akiket hazaárulóknak neveztek, gyakran hasonlóan gondolkoztak, ma ezeket sokszor szabadság harcosoknak hívják. Mit gondolsz erről az elvről? Te képes lennél áldozatokat hozni, felhasználni bármit azért ami/aki fontos neked?
2014. máj. 27. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Az utolsóra reagálok csak, nem úgy ismerem magam, hogy valamiért feláldoznám magam. Ilyen kisebb dolgokat azért biztosan.
2014. máj. 27. 20:41
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet nem jó a meglátásom, de én így értelmezném ezt.

Ha el akarsz érni valamit, mindegy, milyen eszközzel teszed. Persze, ez a gyakorlatban nem igaz, főleg, ha az eszköz ott kezdődik, hogy másokon átgázol az ember. Értem ezalatt, ha el szeretnék valamit érni, azért nem mindegy, hogy milyen áron érem el azt, hogy másoknak ártok-e vele.Nem lennék képes például lopni, másokat megvesztegetni. Szerintem ezt azok az emberek (is) használják, akik mindenáron hatalomra szeretnének törni, s bevetnek mindent, hogy azt elérjék.

Bár én kitartónak tartom magam,de ilyenre nem lennék képes.Annyira azért nem kell.. Sokat agyaltam rajta:)

Köszönöm a válaszod:)

2014. máj. 28. 10:41
 3/3 anonim ***** válasza:
De, jó a meglátásod :).
2014. máj. 28. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!