Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a rosszabb:...

Szerintetek melyik a rosszabb: elolvasta atlz üzenetet, de nem válaszol VAGY nem olvassa el üzenetet, de online?

Figyelt kérdés
Facebook-ról van szó.
2014. jún. 1. 12:49
 1/6 A kérdező kommentje:
*az
2014. jún. 1. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Túl sokat vergődsz.
2014. jún. 1. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első.
2014. jún. 1. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első... Akkora féregség.
2014. jún. 1. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pl. a Facebook szokott szarakodni az üzenetekkel, van, hogy nem jeleníti meg, vagy átrakja egyébbe, szóval ha online vagyok, és nem olvastam még el, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem vagyok fenn. Az viszont másik kérdés, hogy van olyan ember, akinek direkt nem válaszolok így vissza, ha pl. tényleg csak egy percre megyek fel Fb-ra, vagy csak bizonyos okokból és tudja, hogy nem érek rá, mégis bombáz a hülyeségeivel.

Viszont ha vki olvassa az üzenetet, és nem válaszol legalább 2-3 napig, az sztem nettó féregség.

2014. jún. 1. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanaz...

Nem jön válasz egyik esetben sem. Innenstől kezdve lesz@rom.

2014. jún. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!