Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Online hogyan kérdezzek meg...

Online hogyan kérdezzek meg finoman egy lányt úgy, hogy kiderüljön milyen a testalkata?

Figyelt kérdés

A történet a következő:

Skype-on beszélgetek (értsd: szövegesen chatelek) egy lánnyal, és remekül kijövünk egymással, mesél, ha valami baja van, én is megséltem neki hülyeségeimről, nem zavarja. Így a beszélgetések alapján egy visszahúzódó, de kedves, aranyos lánynak tűnik, és az az igazság, hogy nagyon megkedvelt így látatlanban is engem, talán túlságosan is, ha az ő érdekét vesszük.

Nem direkt ismeretség miatt került a Skype-omra, már előtte közös érdeklődési kör lévén beszélgettünk Facebookon. Ennélfogva eddig, pár hónap alatt nem merült fel a képcsere lehetősége (Facebookon se én, se ő nem teszi ki a képét, az önbizalomhiány), de nem is volt lényeg, mert nem tartom annyira lényegesnek, hogy követelőzzek nála érte, főleg hogy tudom, szégyellős meg minden. Szóval nem tudjuk, hogy néz ki a másik.

Viszont egyik nap beszélgettem az egyik legjobb barátnőjével, aki időközben suttyomban felvett, mikor látta nála a beszélgetéseinket (a lány erről tőlem értesült csak). A barátnő (akinek velünk ellentétben van kinn képe Skype-on) felhozta ezt a témát, hogy én kövér-e vagyok meg hogy tudom-e hogy néz ki a lány. Reagáltam neki, hogy nem, és bár érdekel, nem akarom, hogy emiatt kellemetlenül érezze magát. A barátnő erre azt válaszolta, hogy annyit segíthet, a lány 163 centi és 100 kiló körüli.

Ez engem meglepett, mert a beszélgetések (pl. hogy sokszor elbotlik és így-úgy összetöri magát, pl. táncon, hogy szoknyát hord), és az önmagáról alkotott, Facebookra kitett rajzok alapján nem így képzeltem el a lányt, de ezt nem mutattam ki visszareagálással, hanem eltereltem a beszélgetést maradékát.

Most azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy milye kérdésekkel lehetne kideríteni azt, hogy ez igaz-e, úgy, hogy 1) nem bántom meg vele a lányt és 2) ne tudja, hogy miért kérdezem. Tehát hogy ne sejtse, hogy a barátnője miatt kérdezek bármit is, akkor se, ha ő tud erről a beszélgetésről.

Hogy miért fontos a kinézete, ha nem ismerkedni akarok? Őszintén szólva nekem is szimpatikus a lány, és bár még jó ideig nem tudnánk találkozni semmilyen indokkal (külhoni magyar), azért el tudnék képzelni valamit. Úgy is, hogy nem tudom hogy néz ki, mert erre nem különösebben építek. De van egy szint, amit sajnos már én se tudok figyelmen kívül hagyni, és ez egy ilyen szint lenne. Nem szép dolog, de nem tudok vele mit tenni, elkezdtem vele egy bensőséges kapcsolatot kialakítani (személyes, néha piszkosabb dolgok stb.), de ha igaz, amit a barátnője állít, akkor inkább most bontom vissza, amit építettem, mintsem fél év múlva, mikor még rosszabb lesz.

És tudom, hogy csúnyán hangzik, amit írtam, de tényleg nem a külsőségre megyek rá. Én mackós vagyok, és nincs bajom a molettebb lányokkal, de nem tudom elképzelni, hogy egy olyan lánnyal ápoljak egy nagyon bensőséges viszonyt, aki bő 20 centivel alacsonyabb nálam, de körülbelül annyi kiló, mint én fiúként.

Az is felmerült bennem hogy a barátnő csak ugratott, vagy tesztelt, hogy mennyire vagyok elfogadó, és hogy reagálnék. Egyébként felhozta, hogy ő is magányos.

2014. máj. 4. 02:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Hú, de romantikus! Be ne kapcsoljátok a kamerát, mert azzal mindent elrontanátok.

Szép fokozatosan, előbb esetleg fénykép??

Nyilván nem ez a komoly "hivatalos" fiókja, oda a többség tesz fel képet. (Kivéve engem.)

Bemutatkozás már nem divat? - Az alapján kis munkával közösségi oldalakon megtalálhatod.

Végül újra......: miért ciki képet kérni?

De egy "elégedett vagy magaddal" témát is lehet boncolgatni.

2014. máj. 4. 03:13
 2/6 A kérdező kommentje:

"Hú, de romantikus! Be ne kapcsoljátok a kamerát, mert azzal mindent elrontanátok.

Szép fokozatosan, előbb esetleg fénykép??"

Ez kicsit ironikusan hangzik. Mindenesetre már gondolkodtam, hogy küldök neki egy-két képet, úgy mellékesen, hogy tudja, hogy bízok benne, annak ellenére, hogy már nem egyszer megírtam, hogy nem sok az önbizalmam amúgy.

"Nyilván nem ez a komoly "hivatalos" fiókja, oda a többség tesz fel képet. (Kivéve engem.)"

Facebookon volt a fiókja a polgári nevén is, de azt törölték, azt mondta. Szóval én csak egy fantázianeves fiókján vagyok ismerőse (megjegyzem, én is egy alternatív fiókommal - de egyike se teszek ki képet).

Sokan vannak, akik egyébként polgári név ide vagy oda, a képüket nem teszik ki. Egyébként tudom a polgári nevét (de nem ad semmit a Google más profilként sehol, ahogy elnéztem).

"Bemutatkozás már nem divat? - Az alapján kis munkával közösségi oldalakon megtalálhatod."

Lásd előbbit.

"Végül újra......: miért ciki képet kérni?"

Csak nem szeretném, illetve eddig nem szerettem volna, ha azt hiszi, arra építenék, hogy ő hogy is néz ki valójában. Megtudtam, hogy mennyire visszahúzódó, és hogy már egy kis odafigyeléstől is jobb a kedve, ezért nem akartam felhozni, nehogy emiatt kelljen stresszelnie, ahelett, hogy mesélne mi volt vele.

"De egy "elégedett vagy magaddal" témát is lehet boncolgatni."

Járhatónak tűnik.

Tényleg a legegyszerűbb az lenne, ha kérnék (és küldenék fotót), de ha ez engem negatívan érintene, akkor nem tudnám szép csendben visszabontani ezt az egészet. Tudom, hogy gonoszan hangzik, de ha igaz, akkor kívül esik a komfortzónámon ez a nagyon bizalmas Skype légkör.

2014. máj. 4. 03:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont úgy csinálnám, ahogyan Te helyesen, már tudod a gyengéjét! Tudod mivel tetted magad egyedivé, mert figyelsz rá...... és pont azt veszed észre, amikor erre szüksége van.

Ilyenkor biztos egy hullámhosszon vagytok.

Ha jól értem ez pont az a szitu, amikor arc nélkül már-már van köztetek valami komoly!

Ha megsejted mi nem tetszik önmagában, abban nőknél külsőségek is szoktak lenni. Támpont lesz.

Játsszátok azt, hogy n+1 nap múlva felfeditek külsőtöket egymás előtt. Izgi lesz, ha innen leszállóágba kerül a beszélgetés akkor kicsi az önbizalom, fél attól, hogy nem tetszene. Ha pezseg minden tovább, akkor szerintem csak pozitív meglepetés érhet.

A netes társkeresőzést kép nélkül kezdtem, nyilván a kép nélküli csajok fogadták így el. Vakrandikat csináltunk 3-4-szer nem jött össze, de verbális szimpátia miatt valahányszor órákig dumáltunk.

41 éves vagyok, mára társkeresőn kép nélkül kamusnak gondolnak, nem vesznek komolyan.

Viszont az én koromban a hosszas levelezés ÉLMÉNYE elmarad.

Akivel 1 hét alatt nem jön össze a randi, tuti hogy defektes, alkalmatlan a kapcsolatra.

Statisztika szerint (nem saját felmérés, de igazolom) a 3-4 randin, már testi kontaktust várnak a 40-es nők, 3 héten belül szexet.

Sajnálom, hogy levelezni már nagyon nem divat, irigyellek, hogy Neked megadatik!

Hajrá! Jó úton vagy, csakis az általad említett kifogás lehet akadály köztetek, de kívánom, hogy sikerüljön!!

2014. máj. 4. 04:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nekem ez ugrott be rólatok :

[link]

2014. máj. 4. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy az a legjobb barátnő is ő.

Két variációt tudok elképzelni. Ha nyugton tudsz maradni, akkor hagyod hogy minden maradjon ugyanígy. Nem látjátok egymást, jókat beszélgettek, de nem találkoztok, többet nem akartok egymástól.

Többet akarsz, ezért esetleg kapsz képet, cam. Reális esélye van a csalódásnak és annak, hogy soha nem fogtok már beszélni. Én valószínűleg ezt választanám.

Egyebek: Táncolhat éppen, de a néptánchoz nem kell modell alkat. Feltételezem a nagy testsúlyt annyira nem egyszerű egyensúlyban tartani.

Mivel régóta ismeritek egymást, nyugodtan kérhetsz képet. Ha a kép számodra nem megfelelő, ezután nem fogsz vele beszélni, biztos, hogy szarul fogja érezni magát. Ha nem akar képet küldeni, biztos, hogy rejteget valamit.

2014. máj. 4. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Létezik akkora és olyan szerelem, amikor annyira összeillenek mindenben, hogy a külső már nem számít.

Ha sokáig húzzátok látatlanban egymást, Veletek is előfordulhat??

2014. máj. 4. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!