Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha neked lenne lehetőséged...

Ha neked lenne lehetőséged külföldre menni, élni, dolgozni, úgy hogy itthon viszonylag jól élsz, akkor mennél?

Figyelt kérdés
2014. aug. 27. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha itthon is jól élnék?Akkor nem!Egyáltalán nem biztos hogy kint is jól érezném magam:)
2014. aug. 27. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit jelent az, hogy "viszonylag".

Ha szeretném a munkám, ki is teljesednék, meglenne mindenre a pénz, amire szükségünk van, akkor nem mennék, főleg nem a férjem nélkül.

Egyéb esetben viszont átgondolnánk a dolgot.

2014. aug. 27. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
persze, en pont ugyanigy voltam.
2014. aug. 27. 07:45
 4/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent a viszonylag jól?

Én nem mennék, mert itt nemcsak a munka viszonylag jó, hanem itt van az összes barátom, családom, a városhoz és kötődöm, ahol élek.

Elmenni egy másik viszonylag jó munkáért, ahol minden bizonytalan számomra most egyáltalán nem vonzó vagy érdekes. Persze ez még a jövőben változhat :)

2014. aug. 27. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Lett volna rá lehetőségem, de nem tettem.

Nem vagyok egy "nagymagyar", de ez az otthonom, ide köt minden: anyanyelv, emlékek, család, barátok, szerelem. Nem mennék.

2014. aug. 27. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

(Én 19 vagyok. Most kezdtem egy szakmát. 2 év múlva költözöm ki Angliába. És olyan idegesítő mikor mindenki egyből mondja, hogy miért nem tanulok egyetemen inkább és maradok. Ott nem lesz jó nekem meg stb. De könyörgöm még a barátaim se képesek felfogni hogy nem a jobb megélhetésért megyek, hanem mert vágyom. 2 éve eltöltöttem 1 hónapot ott. Imádtam. A füvet, a levegőt, az embereket, ahogyan furán beszélik az angolt. Az épületeket, házakat. Azt a sok téglát.)

Akkor menj ha vágysz arra a külföldre. Ha csak pénzért, akkor nem biztos hogy boldog is leszel ott. Ha vágysz az ismeretlenre, hát menj és ismerd meg. Az élet rövid, azt tedd ami boldoggá tesz, és látod benne a jövőd.

2014. aug. 27. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

hiaba pontoztok le, akkor is ugy volt :)

Jol eltunk Magyarorszagon is, jo fizetesunk volt, sajat hazunk. Aztan kaptam itt egy allasajanlatot, szakmailag hatalmas elorelepes, kabe a szakma csucsa.

Elfogadtam, kijottunk 3-4 evre. Na ennek 8 eve, es nem tervezzuk a hazamenetelt. Az ember nem csak akkor megy kulfoldre ha otthon nyomorog.

2014. aug. 27. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!