Csak engem nem érdekel a facebook?
Szerencsére én se tartozom a like-olósok közé. Alig van képem kint és nem is tervezek felrakni.
Miért vagyok fent? Csoport(ok), beszélgetés, megosztott oldalak megnézése(persze csak az,ami érdekel).
Ki kell tapasztalni, hogy a legjobb használni. Nem kötelező eleme az életnek.
A csoportok hasznosak lehetnek, de a túl sok infó rád ömlése káros lehet. Legalábbis nekem az volt.
"már le is töröltem magam ..semmi kedvem a sok hülye kiírást olvasgatni"
Nem igazán értem, hogy függ össze a kettő. Nekem pl. van facebookom, mégsem olvasgatom mások hülyeségeit. Heti párszor fellépek, megnézem jött-e üzenet, és ha nem, lépek is ki, és nem tekerem végig, hogy ki mit csinált az elmúlt időben, mióta nem voltam. Nem kötelező ám.
Már a kérdésfeltevésed is nevetséges, kedves kérdező.
Nálam jobb esetben "a facebook" a barátaim, ismerőseim, és olyan dolgok, amik érdekelnek.
Az, hogy te képtelen vagy megfelelően használni, és beállítani, nem "a facebook" hibája.
Én már évekkel ezelőtt töröltem magam arról a hitvány oldalról.Semmi értelme.A privát szférámban,pedig senki se kutakodjon.Akikkel pedig tartani akarom a kapcsolatot,azokat felhívom telefonon,vagy ott skype is,az sokkal privátabb.Mellesleg jobban szeretek valakivel élőben beszélgetni,találkozni.
Fo sbukra meg azért nincs szükségem,mert nem érdekel mi van pl 84.Pistával akivel együtt házibuliztam anno.Ő vele bőven elég egy évben egyszer,ha pedig valakit igazán szeret-kedvel az ember,azt fész nélkül is eléri.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!