Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem nem érdekel a...

Csak engem nem érdekel a facebook?

Figyelt kérdés
mindenkinek(tisztelet a kivnek) azon múlik az élete, ha nem lájkolják 100an min a képét akkor már megy a sírás meg stb... én már le is töröltem magam ..semmi kedvem a sok hülye kiírást olvasgatni hogy lájk ezt meg azt.. meg hogy akinek nincs facebookja az nem ember ..ezzel szembesítettek a múltkor kb kinevettem :D 19/L

2014. aug. 26. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére én se tartozom a like-olósok közé. Alig van képem kint és nem is tervezek felrakni.

Miért vagyok fent? Csoport(ok), beszélgetés, megosztott oldalak megnézése(persze csak az,ami érdekel).

2014. aug. 26. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Milyen szánalmas már feltenni úgy egy kérdést, hogy csak engem... mikor úgy is tudod, hogy rengeteg embert nem érdekel... Már meg sem említem, hogy hány százszor fel lett már ez téve. Amúgy meg attól, hogy nincs kedved olvasgatni ezt meg azt, attól még miért ne lehetne facebook od? Kérdem úgy, hogy rühellem a f#szbúkot.
2014. aug. 26. 17:18
 13/18 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalni, hogy a legjobb használni. Nem kötelező eleme az életnek.

A csoportok hasznosak lehetnek, de a túl sok infó rád ömlése káros lehet. Legalábbis nekem az volt.

2014. aug. 26. 17:19
 14/18 A kérdező kommentje:
én nem azt mondtam hogy nem jó..hanem nem érdekel... mert igen kapcsolattartásra igen is alkalmas..de már sok hülyeség van kitalálva...
2014. aug. 26. 17:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is csak távoli ismerősök, suli, és csoportok miatt vagyok fent. Egyetlenegy képem van, de nem igazán érdekel, hogy ki-mit lájkolt..
2014. aug. 26. 18:29
 16/18 anonim ***** válasza:

"már le is töröltem magam ..semmi kedvem a sok hülye kiírást olvasgatni"

Nem igazán értem, hogy függ össze a kettő. Nekem pl. van facebookom, mégsem olvasgatom mások hülyeségeit. Heti párszor fellépek, megnézem jött-e üzenet, és ha nem, lépek is ki, és nem tekerem végig, hogy ki mit csinált az elmúlt időben, mióta nem voltam. Nem kötelező ám.

2014. aug. 26. 19:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Már a kérdésfeltevésed is nevetséges, kedves kérdező.

Nálam jobb esetben "a facebook" a barátaim, ismerőseim, és olyan dolgok, amik érdekelnek.

Az, hogy te képtelen vagy megfelelően használni, és beállítani, nem "a facebook" hibája.

2014. aug. 26. 21:07
 18/18 MolotovPunk ***** válasza:

Én már évekkel ezelőtt töröltem magam arról a hitvány oldalról.Semmi értelme.A privát szférámban,pedig senki se kutakodjon.Akikkel pedig tartani akarom a kapcsolatot,azokat felhívom telefonon,vagy ott skype is,az sokkal privátabb.Mellesleg jobban szeretek valakivel élőben beszélgetni,találkozni.

Fo sbukra meg azért nincs szükségem,mert nem érdekel mi van pl 84.Pistával akivel együtt házibuliztam anno.Ő vele bőven elég egy évben egyszer,ha pedig valakit igazán szeret-kedvel az ember,azt fész nélkül is eléri.Ennyi.

2015. jan. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!