Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem nem érdekel a...

Csak engem nem érdekel a facebook?

Figyelt kérdés
mindenkinek(tisztelet a kivnek) azon múlik az élete, ha nem lájkolják 100an min a képét akkor már megy a sírás meg stb... én már le is töröltem magam ..semmi kedvem a sok hülye kiírást olvasgatni hogy lájk ezt meg azt.. meg hogy akinek nincs facebookja az nem ember ..ezzel szembesítettek a múltkor kb kinevettem :D 19/L

2014. aug. 26. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fb-n bírnék csak beszélni pár távol lakó ismerősömmel, én is letöröltem volna magam már rég. így, hogy le vagyok iratkozva majdnem mindenkiről, talán elviselhető :d Szóval nem csak téged nem érdekel, de mi vagyunk a kisebbség..
2014. aug. 26. 16:39
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak az iskolai csoport miatt vagyok fennt. Oda teszik fel a segédleteket, meg egy csomó hasznos dolgot.

20/F

2014. aug. 26. 16:47
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Valamennyire csak érdekel, ha kérdést írsz ki róla.
 4/18 anonim ***** válasza:
Engem sem érdekel, csak azért vagoyk fent, hogy el tudjak olvansi néha érdekes híreket, de képem sincs fent és ismerőseim sincsenek megjelölve.
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Körülbelül három éve töröltem magam. Talán egy évet ha használtam. Nevetséges ami ott folyik. Mindenki ott éli az életét, szidják egymást meg jönnek ezekkel az idióta álbölcsességekel. Teljes mértékben hidegen hagy.
2014. aug. 26. 16:49
 6/18 anonim ***** válasza:
Bajner Bálintot sem érdekli.
2014. aug. 26. 16:49
 7/18 anonim válasza:
100%
Nagyon sok távolabbi ismerősömmel tartom ott a kapcsolatot napi szinten,látom,hogy ki hol van épp,mit csinál(a lovas ismerőseimről beszélek most,hogy épp milyen versenyen voltak,stb) én is fel teszek képeket a lovamról,én nagyon szeretem,szerintem tök jó dolog.:)
2014. aug. 26. 16:54
 8/18 anonim ***** válasza:

És ettől te különlegesebbnek érzed magad? Már az ezredik ilyen témájú kérdés.

Barátnőm például egy saját oldalt csinált ott, ahol értékesíteni tudja a kis ékszereit, mellékesnek nem is rossz.

A facebook csak egy eszköz, lehet hasznos és haszontalan dologra használni, emlékszem, a számítógépet hogy szidták anno...Én meg a külföldön élő barátokkal tudok ott beszélni, mivel Skype-t kevesen használnak.

2014. aug. 26. 16:57
 9/18 anonim ***** válasza:

# 7

Pontosan, erre is jó!

2014. aug. 26. 16:58
 10/18 anonim ***** válasza:
Mivel az emberiség kevesebb mint negyede van fenn facebookon, ezért vagytok még egy páran. Más kérdés, hogy ez a felhúzott orral kivonulás nevetséges, pont mint azok, akik hangoztatják, hogy már mióta nincs tévéjük. Ettől nem leszel jobb, ellenben a közösségi hálók elég sok hozzáadott értékkel bírnak, amikből mostantól kimaradsz.
2014. aug. 26. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!