Nőgyógyászhoz ha megyek ciki, hogy még szűz vagyok? 21/L
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, el kell mennem nőgyógyászhoz, de félek, mert gondolom meg fogja kérdezni szűz vagyok-e, és cikinek érzem, hogy ennyi idősen még igen.2014. aug. 25. 16:18
11/17 *Victorique* válasza:
Nem fogja érdekelni a dokit, ő csak orvosi szemmel néz.
12/17 Napfonat válasza:
Egyáltalán nem ciki! Sajnos a mai világ így rontja el a normális embert! Hidd el, az orvosnak sem lesz az! Sőt, szerintem egyfajta tisztelettel tekint majd rád!
13/17 anonim válasza:
Én 23 évesen mentem el szűzként nőgyógyászhoz. Meg sem vártam, hogy kérdezi-e, hanem közöltem vele, hogy a vizsgálat során figyelembe vegye. Semmi reakciója nem volt a hír hallatán, nem hüledezett, hogy hogy lehet még szűz, vagy ilyesmi. :D Szóval ne félj, nem fog furán nézni rád. :)
14/17 anonim válasza:
szerintem nem fogja érdekelni, inkább azzal kell vigyázni hogy ne legyen bunkó alak.
15/17 anonim válasza:
Ne izgulj, én is az voltam ennyi idősen, mikor mentem a nőgyógyászhoz. Ő megkérdezte élek-e nemi életet, én mondtam, hogy nem, azt mondta, akkor óvatos lesz. Egyébként nem vizsgált végbélen, meg ég tudja min keresztül, hanem ugyanúgy hüvelyen keresztől vizsgált, csak tényleg óvatos volt.
16/17 anonim válasza:
Nem ciki.
Egyébként én 18 évesen voltam és feltették ezt a kérdést. Bent volt az orvos az asszisztens és még három fehérköpenyes. A plusz három fő nagyon fiatal volt, talán még az orvosit sem fejezték be.
Amikor válaszoltam az egyik srác elmosolyodott: "Ez a helyzet majd az egyetemen megváltozik!"
Lehet, hogy mást zavart volna, de nekem szimpatikus volt a kis "beszólása", külön élmény volt látni a mellette állók arcát.
17/17 anonim válasza:
nem mindenki szereti az ilyen humoros beszólásokat, főleg ha felfázással megy be és az orvos szól be "viccesen", hogy: esemény utáni tabletta lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!