Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nőgyógyászhoz ha megyek ciki,...

Nőgyógyászhoz ha megyek ciki, hogy még szűz vagyok? 21/L

Figyelt kérdés
21 éves vagyok, el kell mennem nőgyógyászhoz, de félek, mert gondolom meg fogja kérdezni szűz vagyok-e, és cikinek érzem, hogy ennyi idősen még igen.
2014. aug. 25. 16:18
1 2
 11/17 *Victorique* ***** válasza:
100%
Nem fogja érdekelni a dokit, ő csak orvosi szemmel néz.
2014. aug. 25. 16:47
 12/17 Napfonat ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki! Sajnos a mai világ így rontja el a normális embert! Hidd el, az orvosnak sem lesz az! Sőt, szerintem egyfajta tisztelettel tekint majd rád!
2014. aug. 25. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 évesen mentem el szűzként nőgyógyászhoz. Meg sem vártam, hogy kérdezi-e, hanem közöltem vele, hogy a vizsgálat során figyelembe vegye. Semmi reakciója nem volt a hír hallatán, nem hüledezett, hogy hogy lehet még szűz, vagy ilyesmi. :D Szóval ne félj, nem fog furán nézni rád. :)
2014. aug. 25. 17:04
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
szerintem nem fogja érdekelni, inkább azzal kell vigyázni hogy ne legyen bunkó alak.
2014. aug. 25. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, én is az voltam ennyi idősen, mikor mentem a nőgyógyászhoz. Ő megkérdezte élek-e nemi életet, én mondtam, hogy nem, azt mondta, akkor óvatos lesz. Egyébként nem vizsgált végbélen, meg ég tudja min keresztül, hanem ugyanúgy hüvelyen keresztől vizsgált, csak tényleg óvatos volt.
2014. aug. 25. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Egyébként én 18 évesen voltam és feltették ezt a kérdést. Bent volt az orvos az asszisztens és még három fehérköpenyes. A plusz három fő nagyon fiatal volt, talán még az orvosit sem fejezték be.

Amikor válaszoltam az egyik srác elmosolyodott: "Ez a helyzet majd az egyetemen megváltozik!"

Lehet, hogy mást zavart volna, de nekem szimpatikus volt a kis "beszólása", külön élmény volt látni a mellette állók arcát.

2014. aug. 25. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
nem mindenki szereti az ilyen humoros beszólásokat, főleg ha felfázással megy be és az orvos szól be "viccesen", hogy: esemény utáni tabletta lesz?
2014. aug. 26. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!