Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon ciki? nem tudok donteni

Nagyon ciki? nem tudok donteni

Figyelt kérdés

A baratommal mar 3 honapja vagyunk egyutt es o 20 eves en meg 16 nem tudom hogy lefekudjek e vele.

16/L

2014. júl. 31. 10:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És mit szeretnél tőlünk, ha te se tudod eldönteni?
2014. júl. 31. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak, ha készen álsz rá
2014. júl. 31. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:
3 hónap után még nem feltétlenül kell. Ha nem akarod, akkor ne tedd, ha szeret megfogja érteni, és várni fog a megfelelő alkalomra, ha ezért ott hagy, akkor meg jobban is jártál.
2014. júl. 31. 10:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazabol o az elso baratom de o ezt nem tudja mert cikinek tartottam volna elmondani es szerintem tudja h meg szuz vagyok de ezt igy konkretan nen mondtam meg neki mert nem is tudom felek h furan reagalna h szuz vagyok es nem orulne neki
2014. júl. 31. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Nehogy lefeküdj vele. Te még annyira gyerek vagy, hogy csak na. Gyerekes a gondolkodásod, a hozzáállásod is. Azt javaslom várj még vele.
2014. júl. 31. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:

1. Miért ciki , hogy ő az első barátod?

2. Miért nézne rád furán , hogy még szűz vagy?

Én személy szerint örülnék , hogy még nem ment át rajtad senki ennyi évesen! :)

2014. júl. 31. 10:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Dettó helyzet, csak én 17 vagyok, ő meg 21. Bár ő tudja, hogy első pasi, és hogy szűz vagyok... Bár mi csak egy hónapja vagyunk együtt...

Én nem akarok lefeküdni vele MÉG. Nekem túl gyors, de nem akarom megváratni őt sem :/ ez a probléma.

Kitartást, sorstárs!:)

2014. júl. 31. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne csináld. Eljön majd az idő (valószínűleg nem vele), amikor ez nem lesz kérdés. Na, akkor feküdj le az illetővel.
2014. aug. 1. 14:24
 9/9 anonim válasza:

Ha ezt a kérdést fel teszed magadba akkor még nagyon nem állaz készen a dologra. Ráadásul szerintem elkéne mondanod a barátodnak,hogy szűz vagy mert nem mindegy milyen lesz az a bizonyos első szeretkezés. :) ha szeret elfogadja, és vár ameddig szeretnéd. Fokozatosan ismerjétek meg egymást, egymás testét.

A védekezésről se feledkezzetek meg ha arra kerül a sor! EZ FONTOS!:))

Sok sikert majd az elsőhöz!:)

2014. aug. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!