Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek nagyon ciki ha...

Szerintetek nagyon ciki ha egy olyan fiúval veszitem akinek csak a szexre kellek?

Figyelt kérdés
szerelmes lettem egy fiuba. már párszor voltunk együtt de nem feküdtem le vele csak történtek dolgok. nem azt mondom hogy nem élveztem mert nagyon is élveztem. csak azért rosszul.érzem magam hogy én ennyire szeretem de ő neki csak szexre kellek. ha lehet normális válaszokat!!!
2014. júl. 23. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Később meg fogod bánni.
2014. júl. 23. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Cikiiii
2014. júl. 23. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
sajnos később meg fogod bánni :(
2014. júl. 23. 19:37
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Nah ilyen nővel biztos nem lennék együtt... Max ha nem tudom meg...
2014. júl. 23. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem ciki

bánni kicsit fogod, ha nem múlik a szerelem, de azt is bánnád, ha valami gyökér maradandó, borzalmas emléket hagyna benned a szexről, csak mert egy lúzer

ha eddig jó volt vele, akkor van esély, hogy a szex is jó lesz, hajrá

2014. júl. 23. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
nem ciki, de én nem tenném
2014. júl. 23. 19:46
 7/10 anonim ***** válasza:
A szex jó
2014. júl. 23. 19:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha így tisztában is vagy vele az elejétől, hogy csak szexre kellesz neki, akkor szerintem igen, valahol ciki, hogy hagyod magad így kihasználni. Ráadásul biztos, hogy később ezt nagyon fogod bánni.
2014. júl. 23. 19:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyen egy kis eszed és ne feküdj le vele. Én is majdnem megtettem olyannal, akinek csak szexre kellettem. Bár akkor én is nagyon kívántam őt, de tudtam, hogy később megbánnám. Ráadásul ha lefeküdnél vele, akkor még szorosabb kapocs fűzne hozzá és még nehezebben tudnál utána elszakadni tőle.
2014. júl. 23. 23:06
 10/10 anonim válasza:
Én voltam már ilyen helyzetben, tudom mennyire szar. :/ Teljesen együttérzek veled... De nekem megjött az eszem a végére és az utolsó pillanatban mondtam neki hogy állj! Az szerintem fontos hogy ne lássa rajtad hogy te szereted mert akkor nagyon ki tud használni. :/ Ne add oda magad!! De nem gáz ha az utolsó pillanatba állítod le hogy azért ne rakjad már belém!
2014. júl. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!