Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miről álmodtál gyerekkorodban?

Miről álmodtál gyerekkorodban?

Figyelt kérdés
Hogy képzelted el a felnőtt életed kicsiként/fiatalkénz? Ebből mennyi sikerült? Büszke vagy magadra?
2014. aug. 21. 12:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Az volt az álmom hogy pilóta leszek,és egy nagy lakásom lesz ,szép autó, férj és gyerekek.

Ebből csak a saját lakás jött össze,bár az sem olyan amilyenre vágytam,de még fiatal vagyok,majd összejön még valami :)

Büszke vagyok magamra hogy valamit elértem és majd a többit is elérem

és neked kérdező mi volt az álmod?

2014. aug. 21. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:

8 éves koromtól az volt az álmom, h orvos leszek, lesz egy fekete hajú férjem, egy lovam és egy kutyám és Afrikában fogok élni.

Orvosira jártam, de betegség miatt ott kellett hagynom másodikban, a fekete hajú férfi még nem a férjem, de már tervezzük az esküvőt , lovam még nincs, kutyám viszont igen. Afrikáról már beszéltünk a párommal, ő benne lenne a dologban, még ha nem is letelepedni, de egy kirándulást biztosan betervezünk oda /kb. 5 év még, addigra nem lesz ebola veszély/. Tehát kb. úgy sikerült megvalósítanom az álmom.

2014. aug. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!