1/6 anonim válasza:
Már megint zombiapokalipszis tört ki a városban, minden ismerősöm a gimnáziumba menekült, persze lemészárolták őket a szemem láttára. Volt lövöldözés, rágás, hátulról támadás, akasztás, fejszével hadonászás és késelés is... és már megint én úsztam meg! Reggelre úsztam a verítékben és szar kedvem volt egész nap.
2/6 anonim válasza:
Sajnos már nem emlékszem de holnap leírom neked. :)
3/6 anonim válasza:
Nagymamámmal elmentünk Pestre,mert be kellett költöznöm a koliba. Nagymamámnak az volt az ötlete,hogy keressünk meg egy parkot,ahol ő régen járt. Valamikor éjszaka értünk oda(gyalog... ) :D és csak egy nagy zöld terület volt az egész. Elkezdtem vele ordibálni,hogy most mit csinálunk,a semmi közepén. Ő meg rám se nézett, csak ásni kezdett. Régen itt rejtett el egy csomó pénzt. Megtaláltuk, és kifizette belőle a tandíjamat.:D A jó öreg Nagymama.
4/6 anonim válasza:
1. válaszoló! Nekem is ugyan ez a visszatérő álmom van. Egy különbséggel ,hogy én nem menekülök ,hanem én kaszabolom őket. Nagyon durva ,hogy át lehet élni ,színtisztàn lehet érezni,ha mondjuk leszurod vagy akár fejszével belevágsz, ez a legdurvább része.. Veled is így van?Am engem nem szokott zavarni ,olyan mint ha left4deadeznèk ,de annál is jobb :D Persze akár kinek mesélem azt mondja beteg vagyok. :S Sok játék nem tesz jót.. Volt olyan ,hogy a F.E.A.R. egyik pályájával álmodtam (ep kórház), na akkor alig tudtam vissza aludni.
5/6 anonim válasza:
Kifeszítettem az egyik fogamat :/
6/6 anonim válasza:
Kint voltam egy sztároldalon (starity-n), és úgy néztem ki, mint Britney Spears, de tudtam, hogy én vagyok az...Nem tudom, hogy ez hogy történt...XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!