Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt olyan élményed, hogy...

Volt olyan élményed, hogy ébren voltál de mintha álmodtál volna?

Figyelt kérdés
Jó egy évig próbálkoztam meditációval, aztán egyszer beütött, és az érzés ahogyan a dolgokat láttam a világban ahhoz volt a legjobban hasonló mintha csak álmodnék. A dolgokat csak néztem, és nem volt meg a kényszer, hogy tudjam, hogy mi az amit nézek. Inkább érdeklődéssel tekintettem a világban lévő objektumokra. És az események amikben részt vettem nem voltak sémákhoz kötve, csak spontán cselekedtem. Persze ha akartam tudtam, hogy mit látok, és, hogy mit hogyan kéne csinálni, de valahogy sokkal szabadabb volt minden. És ezt a szabadság érzést szerintem senki-sem tudja biztosítani, csak magának idézheti elő az ember újra, mint amikor még kisgyerek volt az ember.
2013. máj. 6. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megharapott egy kutya és a karomban a harapás alján láttam az eremet lüktetni meg a húscafatokat, azt hittem álmodok és vártam, hogy mikor ébredek már fel, de aztán ez nem jött össze, mivel a valóságban történt.Így aztán jött a mentő meg az 5 centis érzéstelentő tövig a sebbe.
2013. máj. 6. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!