Anyukám miért védi a testvérem? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukám beteg, én viszem kezelésekre, vérvételre, vizsgálatokra, stb. Megteszek mindent (főzök, mosok, takarítok, boltba járok, meg minden), testvérem, aki nem dolgozik, napi 2-3 órát van otthon, gyakorlatilag kajálni jár haza. Nem segít semmit, hazajön és csak velem kötözködik. Nem is szólok már semmit vissza, nem reagálok rá. Anyukám kötekedik mindennel, vezetés (nincs is jogsija), mindenbe beleköt, amit csinálok, kiabál velem. Amikor meg mondom, hogy a testvérem is besegíthetne, meg nem kellene bunkóznia velem, akkor meg még őt védi, hogy ne mondjak ilyeneket, meg hogy ő ilyen és jól van ez így. Megértem, hogy beteg meg minden, de ez akkor sem jó így. Szerintetek miért van ez? Kérdeztem már őt is, de nem mondott semmit csak elhajtott. (Köszi a válaszokat és, hogy elolvastad!)2014. aug. 20. 21:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem Te vagy az idősebbik testvér ha nem tévedek. Máshol is ez van,nem egyedi eset.
2/6 A kérdező kommentje:
A fiatalabb vagyok, bár tényleg logikus lenne, ha én lennék az idősebb.
2014. aug. 20. 21:58
3/6 anonim válasza:
nem attól függ, hogy ki a kedvenc, hogy ki az idősebb. mindig van egy, és jelen esetben az bátyád(?) az.
4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg bátyám van, szerintem is így van, ahogy mondod. Azonban nincs ez így jól, nem akarok kedvenc lenni, csak egyenlő, de nem lehetek.
2014. aug. 20. 22:22
5/6 anonim válasza:
kb u ez van 1ik lanybaratomeknal, meg volt ez anyaval aki segitett a ker anyjanak, aki meg le se szarta, csak lejmolni, inni kajalni jart, az volt az isten.
ne hagyd magad kihasznalni, beszelj a batyaddal, mittom nyird le a fuvet addig nincs kaja.
vezetes: en utalom ha vki okoskodik (segitovel szeretek menni)
de ha kiakasztanak, volt v 2x, fogod lealsz felre, ha cigizel ragyujtol, aztan mondod, most vagy kuss lessz es megyunk tovabb 5 perc mulva, vagy kiba a semmi kozepen, utana kuss van nyugi.
az a bajodnkicsit tutyumutyi vagy, allj a labadra, mutasd meg h te is ferfi vagy.
es ne engedj nekik!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ebben is van elég sok igazság, amit mondasz.
2014. aug. 21. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!