Ha lehetne élnétek örökké? Ha igen miért ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
tegyük fel választhatnátok hogy örökké éljetek mondjuk 25 évesnek néznétek ki mindig akkor élnétek a lehetőséggel vagy sem? és miért?2014. aug. 20. 17:25
11/17 anonim válasza:
Nem szeretnék örökké élni, el sem tudom képzelni. Mindenki meghalna, akit szeretek, én pedig itt maradnék. Borzalmas lehet.
Még a 25 közelében sem járok, de nem akarom kihagyni. Sőt, én 30., 50. születésnapot is szeretnék. Az öregkort is át akarom élni, és majd ha eljön az idő, akkor meghalok.
12/17 A kérdező kommentje:
9-es durva történet :DDD könyvet kéne írnod :)))
utolsó én is valahogy így vagyok vele annyi mindenre kíváncsi vagyok még ami lesz :))
2014. aug. 20. 18:37
13/17 anonim válasza:
Örökké? Még én könyörögnék, hogy a hátralevő élettartalmam feleződjön meg...
14/17 anonim válasza:
#9 jah aztán már az elején valaki kikapja a két szemed aztán élj örökké... :D
15/17 anonim válasza:
Nem. De a kérdés is jobban hangzott volna hogy mittudom 1000 évig. Az "örökélet" szó több sebből is vérzik.
16/17 anonim válasza:
14-es. A 9-es vagyok, de leírtam hogy ez akkor lenne ha azt az ultimate regenerálódós Devil May Cry szerű halhatatlanságról lenne szó :)
17/17 anonim válasza:
Csak egy feltétellel: ha a szeretteim is örökké élnének. Különben mi értelme lenne? Nem akarok örökké egyedül sínylődni, miközben végig kell néznem, hogy mindenkit elveszítek, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!