Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha lehetne élnétek örökké? Ha...

Ha lehetne élnétek örökké? Ha igen miért ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
tegyük fel választhatnátok hogy örökké éljetek mondjuk 25 évesnek néznétek ki mindig akkor élnétek a lehetőséggel vagy sem? és miért?

2014. aug. 20. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretnék örökké élni, el sem tudom képzelni. Mindenki meghalna, akit szeretek, én pedig itt maradnék. Borzalmas lehet.

Még a 25 közelében sem járok, de nem akarom kihagyni. Sőt, én 30., 50. születésnapot is szeretnék. Az öregkort is át akarom élni, és majd ha eljön az idő, akkor meghalok.

2014. aug. 20. 18:34
 12/17 A kérdező kommentje:

9-es durva történet :DDD könyvet kéne írnod :)))

utolsó én is valahogy így vagyok vele annyi mindenre kíváncsi vagyok még ami lesz :))

2014. aug. 20. 18:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Örökké? Még én könyörögnék, hogy a hátralevő élettartalmam feleződjön meg...
2014. aug. 20. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:
#9 jah aztán már az elején valaki kikapja a két szemed aztán élj örökké... :D
2014. aug. 20. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem. De a kérdés is jobban hangzott volna hogy mittudom 1000 évig. Az "örökélet" szó több sebből is vérzik.
2014. aug. 20. 18:57
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es. A 9-es vagyok, de leírtam hogy ez akkor lenne ha azt az ultimate regenerálódós Devil May Cry szerű halhatatlanságról lenne szó :)
2014. aug. 20. 19:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak egy feltétellel: ha a szeretteim is örökké élnének. Különben mi értelme lenne? Nem akarok örökké egyedül sínylődni, miközben végig kell néznem, hogy mindenkit elveszítek, akit szeretek.
2014. aug. 21. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!