Egy ember külsejéről meglehet állapítani azt, hogy intelligens?
Érdekes, hogy az emberek még mindig elhiszik azt, hogy az életben ilyen egyszerű levezetések vannak, minthogy " ha X jól öltözött, akkor X intelligens " , illetve " ha X-nek jó a teste, akkor X intelligens ".
Einstein urat idézve : " Ha foglalkoznék a megjelenésemmel nem lennék az, aki vagyok. "
Kedves 3-as,az 5-ösnek tök igaza van.
Akinek rendben van a foga,a keze,a ruhája,tiszta,ápolt,nem bagó meg piaszagú,tiszta a cipője,annak az embernek van a fejében ész,nem pedig csak buggyant sör,ezért tudja felfogni azt,hogy milyen jó és normális dolog az igényesség.És aki eszes,igényes,az intelligencia szempontjából is igényes...
Hát így van ez...
Ismertem egy hajléktalant!
Pia szaga volt, többször be volt baszarintva, és mikor találkoztunk vele próbált angolul beszélni hozzánk ("Fenk jú")...
Mégis elhiheted hogy józan állapotában lehet több intelligenciával rendelkezett mint mi itt összesen! ;)
#13 - Ezzel már sokkal jobban egyetértek, mint a többivel.
Igen, ha a külső alapján akarunk ítélni, akkor nézzünk olyan elemeket, mint a tekintet, testbeszéd, mimika, mikromimika, testtartás, stb. - mert ezekből valóban leszűrhetünk bizonyos dolgokat, a többi külsőséggel ellentétben.
Amúgy én is INTP vagyok.
Nem hiszem, hogy ahhoz, hogy igényesen öltözz, olyan sok pénzt kell beleölni. Nekem 1500Ft-os pólóim vannak, igaz a cipőm az 11.000Ft, de azt nem kell venni állandóan, és volt már normális cipőm 4.000 Ft-ért is, és 1-2 farmer 2-3-4.000 Ft/db, és nem nézel ki úgy, mint egy csöves.
A linkről az jutott eszembe, hogy olvastam én is egy tudományos kutatást, miszerint bebizonyították azt, hogy az intelligensebb férfiak többségének hosszúkás az arca ( és vele együtt párosul nyilván a keskenyebb, hegyesebb áll, illetve keskeny állkapocs ), illetve az ösztönférfi típusúaknál épp szélesebb az arc ( és vele együtt az áll és az állkapocs ).
A szemek fekvéséről viszont javítsatok ki, de én úgy látom, hogy a szemek nem távolabb, hanem épphogy közelebb állnak egymáshoz ( amely logikus is, hiszen egy arc minél keskenyebb, annál inkább vannak összehúzódva a szemek is ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!