Egy ember külsejéről meglehet állapítani azt, hogy intelligens?
Figyelt kérdés
Mondták már páran, hogy olyan "okos" fejem van, vagy hogy nem nézek ki hülyének. Egyeseken én is észreveszem, hogy mennyire okosak, vagy buták, vagy intelligensek. Persze itt nem a végállomáson mászkáló-feszengő páva barnabőrüekről van szó, sima, átlagos emberekről.2014. aug. 20. 14:14
1/29 anonim válasza:
Nem mindig. Általában aki nem tartja karban a testét, az az elméjét sem, de mindig érhetik meglepetések az embert.
2/29 anonim válasza:
Az intelligencia, problémamegoldó képesség. A külsőből is sok-sok dolgot le lehet vonni, de a megnyilvánulásokból többet. A helyesírásból is meg lehet állapítani nagyjából, ki mennyire intelligens!
3/29 anonim válasza:
NEM! Az intelligencia nem a külsőből fakad!
4/29 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen. Pl. az öltözködés alapján. Aki intelligens, az általában tud ízlésesen öltözni, nem vesz fel kirívó, csúnya vagy egymáshoz nem illő ruhadarabokat.
5/29 anonim válasza:
Igen 3/3-as! A gondozottság, jólápoltság, öltözködés, viselkedés is a belsőből fakad, ami utal az intelligenciára!
6/29 anonim válasza:
Legtöbb esetben nem. Nyilván akinek nem nagyon van pénze az lehet nem fog nagyon jól öltözködni, de még intelligens lehet, vagy mondjuk aki depressziós vagy nem tudom. Sőt én rengeteg nem igazán intelligens embert látok meglepően jól öltözködni, szerintem a jól öltözködés manapság nem olyan nehéz dolog.
7/29 A kérdező kommentje:
Nem csak öltözködésről van szó, lehet fej-arc formát is figyelembe venni, "edzettséget"-sportosságot, ápoltságot.
2014. aug. 20. 14:29
9/29 anonim válasza:
# 4 Az ízlésnek ehhez semmi köze.. sőt,szerintem pont hogy az elvontabb emberek nem figyelnek annyira oda a ruháikra.
"Ha az INTP-nek nem fejlődött ki megfelelően az Érzékelő oldala, akkor megesik, hogy nincs tudatában a környezetének, és gyengén teljesít az olyan mindennapi rutinfeladatokban, mint például a számlák befizetése vagy a megfelelő öltözködés."
10/29 anonim válasza:
Itt mindenki rögtön az öltözködést írja (MERT AZ A LEGFONTOSABB!!! KI HOGYAN ÖLTÖZKÖDIK ÉS NEM AZ EMBER INTELLIGENCIÁJA!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!