Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért öntöget mindenki jeges...

Miért öntöget mindenki jeges vizet a nyakába?

Figyelt kérdés
Ez most valami új divat? Vagy valami jótékonysági dologhoz van köze? Ilyen videókat rak fel jó pár ember de én nem értem.
2014. aug. 18. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

*taps* *taps*

Mintaember vagy hallod...

2014. aug. 19. 14:58
 12/15 anonim ***** válasza:
28%

lol ezt nem hiszem el..

ekkora nyomorékokat

mondjuk ha 1000 emberből van egy, aki csak egy ezrest is, de adna, így tudni fog róla, hogy ezt is támogathatná...

és lepontoznak 0ra.

amúgy utána is nézhetsz, egyáltalán nem álszentek, nagyon sokat jótékonykodnak is a pénzükből, erre is adtak pénzt, melle pedig csinálják a videót is, és továbbküldik a többi nagy embernek is (bill gates, elon musk,...)

de komolyan, szégyelljétek el magatokat, de nagyon, egy k*va szót nem szólhattok róluk.

De biztos csak az irigység miatt utálkoztok, de ők utálkozás helyett inkább letettek valamit az asztalra, és elétek valamit..

2014. aug. 19. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

Nem, nem vagyok irígy (nem is értem, ez honnan jött ide). Egyszerűen csak nem hiszem el, hogy hirtelen mindenki egyszerre kezdett el annyira törődni egy bizonyos dologgal. Simán csak úgy gondolom, hogy lehetne intelligensebb módon is figyelmet felhívni. Még mindig marhaságnak tartom az ilyen internetes dolgokat, ugyan úgy, minta a csodálatos PETA sokk kampányokat. Azt még senki nem tudta megmagyarázni, hogy a jeges víz hogy kapcsolódik a betegséghez...

(Amúgy ez a szégyeld el magad ipikus Győzikés, meg Mónika shows szóhasználat, nem értem, hogy a sok magát érelmesnek tartó ember miért tanulta el.)

2014. aug. 19. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
28%

oké, nem foglak győzködni, sem felvilágosítani, sem az internetről, sem marketingről...

legyen inkább igazad, biztos lehetne intelligensebben is csinálni.

2014. aug. 19. 16:47
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem ha másra nem is jó de megismerteti az embereket ezzel a betegséggel. Természetesen én sem hallottam róla , de most már ismerem. És fogok is emlékezni rá, és mindenre amit elolvastam róla. És ha ezzel bármiféle módon több segítség jut el azokhoz az emberekhez akik sajnos ebben szenvednek akkor hajrá, remélem minél több ember nyakába borul jeges víz.
2014. aug. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!