Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért öntöget mindenki jeges...

Miért öntöget mindenki jeges vizet a nyakába?

Figyelt kérdés
Ez most valami új divat? Vagy valami jótékonysági dologhoz van köze? Ilyen videókat rak fel jó pár ember de én nem értem.
2014. aug. 18. 23:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, jótékonysághoz van köze.
2014. aug. 18. 23:23
 2/15 anonim válasza:
ice bucket challenge-nek hivják :)
2014. aug. 18. 23:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Egy betegségre akarják felhívni a figyelmet amit alig néhányan ismernek, és szégyellem magam de már elfelejtettem a nevét. De már Zuckerberg is megcsinálta keress rá, volt róla egy cikk ahol leírták, hogy mire fel csinálják ezt
2014. aug. 18. 23:28
 4/15 anonim ***** válasza:

Csak a mai napon, ebben a kategóriában ez a harmadik kérdés, ugyanarról. Sem az itteni keresőt, sem a Googlet nem vagy képes használni?

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__60105..

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2014. aug. 18. 23:40
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, tehát akkor értelmesebb a dolog mint hittem. Majd utánanézek.

Nem nem vagyok képes használni a keresőt, én úgy döntöttem, hogy itt és most fel teszem a kérdést.

2014. aug. 18. 23:50
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
Ez megint egy baromság, ami mindenkit nagyon fog fogalakoztatni pár hétig. Máskor volt az a Kony, most ez. Pár hétig mindenkit k*rvára érdekel ez a betegség, utána meg a kutya sem fog emlékezni rá, viszont most mindenki jól megverregeti a saját vállát, hogy micsoda jótétlélek.
2014. aug. 19. 00:33
 7/15 anonim ***** válasza:
20%

6 "FEL AKARJÁK HÍVNI A FIGYELMET" egy betegségre

ha a szomszéd petike csinálná, szerinted hányan néznék meg?

és igen, ők elég normális, jótétlelkek, te meg csak a sz*rt látod.

gratulálok.

szóval ha te lennél gazdag, egy szem pénzt nem adnál senkinek, és ha ingyen tudnál segíteni egy két perces dologgal, azt sem tennéd.

2014. aug. 19. 02:16
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
És ezzel a hülyeséggel hogy segít? Én nem értem ezeket a mai divatokat. Inkább valami tényleges segítség kéne, abból a rohadt sokmillió dollárból amit a hadseregre meg sok mindenre költenek biztos több segítséget lehetne adni, minthogy én debil módjára nyakonöntöm magamat, vagy abból amit Orbánék lenyúlnak...
2014. aug. 19. 13:36
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Felhívja a figyelmet rá, megmutatja az embereknek, hogy ez létezik, és rengeteg szerencsétlen embert érint, mert amíg nem láttam ezt, én sem ismertem ezt a betegséget, és sajnos még rengeteg ilyen van, amiről az emberek egyszerűen nem tudnak. Így még aki segítene se tud, mivel nem tud róla. De ez felhívja rá a figyelmet. Ha ez neked nem segítség ,akkor nálad vannak bajok
2014. aug. 19. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
51%
Az emberek telibe leszarják. Jókat röhögnek azokon, akiket nyakonöntöttek és azzal véget is ért a figyelmük. Gondolom te sem utaltál ennek hatására pénzt sehova, hát én sem fogok, meg senki... itt akkor hol a nagy segítség? Hagyjuk már az álszent dumát.
2014. aug. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!