Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön ha egy lány...

Fiúk nektek bejön ha egy lány szereti a rappet? (többi lent :3)

Figyelt kérdés
Fiúk ti szeretitek ha egy lány szereti a rappet? Tudjátok AK26,Mr.Busta,Essemm,YG,Snoop Dogg

2014. aug. 18. 22:12
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Mister Bukta nem
2016. okt. 11. 15:04
 22/23 Vidual01 válasza:
100%

Nekem nagyon is bejön, ha a lány rappet / hip-hopot hallgat.

Most, (2016 vége felé) inkább nem mondok semmit Snoop-ról, mert sokakat megsértenék vele.. De ha Dr.Dre nem adott volna neki állást akkor még mindig valahol Long Beach-en füvezne. Aki a szememben nagy (külföldi) rapper az Ice Cube, Biggie Smalls, Ice-T a Public Enemy együttes, xZibit, Cypress Hill (Lowrider pl nagy kedvenc), B-Real. Ők mind a semmiből építettek valamit, ami világrengető volt.

Akikről nem tudok semmit, de nagyon jó számaik vannak (szintén külföldiek): YG, Yu Gotti, Natalia Kills (Problem), Honey Cocaine, DMX, N.W.A. dalok, Tupac, WestCoast Connection, Maylal.

Magyarok közül inkább két csoportot különböztetnék meg.

Egyik a gangsta rap Ganxsta Zolee és a Kartell indulásával kezdődve

Másik pedig a korai underground mozgalom: Sub Bass Monster, Animal Cannibals kezdődően

SBM nagy kedvence szerintem mindenkinek, őt nem is firtatnám..

az Animal Cannibals és Ganxstáék között pedig volt egy kis ellentét, ezt dalba is foglalták, szerintem sokan ismerik ezt is. A mai magyar rap pedig egy hulladék.. Van néhány jól sikerült dal mindkét csoport "leszármazottaitól", de egyik sem üti meg a mércét. Lupo - Lehetek Újpesten vagy a 8-ban, és a Brigád - Angyalpor dalok ami szerintem a legjobbak az elmúlt 5-10 év magyar dalaiból..

Maga a gangsta rap pedig alapból egy hülyeség, mert Eazy-E-n és Biggie Smalls-on kívül nem volt és nincs is senki, aki ténylegesen anyagot terített volna. Mindenki más csak elénekelte, és többnyire fogyasztók voltak.

Szóval ha így vesszük, akkor mindenki egy kamugép... :)

Minden jót,

2016, Brüsszel 22/Male

2016. nov. 8. 19:36
 23/23 frank1997ize válasza:
Nekem olyan lány jön be aki szereti a Wu Tang Clant és Wu Wear van rajta
2017. máj. 21. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!