Fiúk nektek bejön ha egy lány szereti a rappet? (többi lent :3)
se lil wayne. se derulo nem rapper kicsilány:D
snoop is eladta magát, most egy páwag.e.c.i.
ak26, esem, buszta még annyira sem rap mint a felső kettő.
annyi jobb rapper van itthon mint ez a 3 f.a.s.z.
siska,killakikitt,barbárfivérek,day,nks,dsp,akph,tkyd,mikee mykanic, és még sorolhatnám.
Igen, de ezek közül csak Doggy Doggot meg esetleg Essemmet bírom.
Amúgy szerintem(!) a hazaiak közül Siska, a Hősök, a DSP, a Beerseewalk, és Essemm a legjobbak. Esetleg még Fura Csének is vannak komoly szövegei, csak el kellene szakadni Puktáéktól és több szóló számot kellene csinálnia, pl: a Hullámhossz az valami zseniális :D
Külföldön pedig Eminem van a csúcson és lesz is :D Mellette még akiket bírok azok Dre, Game, DMX (szeptember 28 PeCsa!!!), 50, Lloyd Banks (OSG :D), Xzibit meg a régi Snoop.
Szóval kb a női ideálom az egy olyan hölgy, aki jó külső/belső tulajdonságok mellett (amit most nem részletezek) Eminem és Trónok harca fan :D
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele ,de én rocker létemre ezt tartom rapp-nek
Ezek bem rapperek szánalmas senkigázik. Aki az igazi rapper volt és a rapp vitathatatlsn,halhatatlan királya az 2Pac Amaru Shakur.
Aki TUPACOT hallgat az nem lehet csíra,ízléses és pacek. Minőségi zenéi vannak csak.
Ui.: Ezek a rapperek,habàr nem us rapperek,hanem szàjkaratésok egy FORINTOT nem érnek! Snoop meg egy ratyi buzerábs lett
Én jó magyar rappernek őket tartom: Mikrofontos, Pajor Tamás, Siska Finuccsi, Róvó Balázs, Tkyd, Funktasztikus!
Az RTM nem tartozik a kedvenceim közé. Essemmnek régebben jó számai voltak, de mára olyan lett mint Busta...
Akik ilyeneket írnak ,hogy Snoop elbuzult meg hasonlók azok gondolkodjanak el kicsit... Hogyan nézne ki ha még mindig tolná a gettó szöveget mikor több mint 100milliós nettó vagyona van? Ha 2pac élne biztos hogy ő sem olyan stílusban rappelne ahogy azt annó, tette egyszerűen képmutatóság lenne. Személy szerint nekem Snoop régi és mostani stílusa is adja.
Én sem csipázom Bustáékat elég fake-nek tűnik amit csinálnak de most azért mert másnak más zene tetszik mint neked akár "menőségből" akár nem azt rá kell hagyni, túl sok közöd úgysincs hozzá. :D
Anyway, glo gang or no gang...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!