Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejön ha egy lány...

Fiúk nektek bejön ha egy lány szereti a rappet? (többi lent :3)

Figyelt kérdés
Fiúk ti szeretitek ha egy lány szereti a rappet? Tudjátok AK26,Mr.Busta,Essemm,YG,Snoop Dogg

2014. aug. 18. 22:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem igazán jön be, ha valaki szemetet hallgat. Ja, és te nem szereted a rappet, csak követed a sok csicska divat bzit. Ennyit a nagy rapp szerető létedről.
2014. aug. 19. 15:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy nem azért szeretem bustát, vagy az AK26, vagy akárkit mert menő akarok lenni, csak mert tetszik a ,,zenéjük", persze én sem szeretem amikor busta állandóan káromkodik de amelyikbe nem beszél ennyire ótvarul azt én is meghallgatom :)) amúgy is a ni*gereket jobban szeretem :DD (YG, Jason Derulo stb.) :)
2014. aug. 19. 17:26
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

se lil wayne. se derulo nem rapper kicsilány:D

snoop is eladta magát, most egy páwag.e.c.i.

ak26, esem, buszta még annyira sem rap mint a felső kettő.

annyi jobb rapper van itthon mint ez a 3 f.a.s.z.

siska,killakikitt,barbárfivérek,day,nks,dsp,akph,tkyd,mikee mykanic, és még sorolhatnám.

2014. aug. 19. 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ezek közül csak Doggy Doggot meg esetleg Essemmet bírom.

Amúgy szerintem(!) a hazaiak közül Siska, a Hősök, a DSP, a Beerseewalk, és Essemm a legjobbak. Esetleg még Fura Csének is vannak komoly szövegei, csak el kellene szakadni Puktáéktól és több szóló számot kellene csinálnia, pl: a Hullámhossz az valami zseniális :D

Külföldön pedig Eminem van a csúcson és lesz is :D Mellette még akiket bírok azok Dre, Game, DMX (szeptember 28 PeCsa!!!), 50, Lloyd Banks (OSG :D), Xzibit meg a régi Snoop.

Szóval kb a női ideálom az egy olyan hölgy, aki jó külső/belső tulajdonságok mellett (amit most nem részletezek) Eminem és Trónok harca fan :D

2014. aug. 20. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele ,de én rocker létemre ezt tartom rapp-nek

https://www.youtube.com/watch?v=UnfloxwJgYc

2014. aug. 21. 12:15
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kifejtős válaszokat :DD
2014. aug. 21. 23:09
 17/23 anonim válasza:

Ezek bem rapperek szánalmas senkigázik. Aki az igazi rapper volt és a rapp vitathatatlsn,halhatatlan királya az 2Pac Amaru Shakur.

Aki TUPACOT hallgat az nem lehet csíra,ízléses és pacek. Minőségi zenéi vannak csak.

Ui.: Ezek a rapperek,habàr nem us rapperek,hanem szàjkaratésok egy FORINTOT nem érnek! Snoop meg egy ratyi buzerábs lett

2015. márc. 9. 19:35
 18/23 Yoni03 ***** válasza:

Én jó magyar rappernek őket tartom: Mikrofontos, Pajor Tamás, Siska Finuccsi, Róvó Balázs, Tkyd, Funktasztikus!

Az RTM nem tartozik a kedvenceim közé. Essemmnek régebben jó számai voltak, de mára olyan lett mint Busta...

2015. márc. 9. 20:02
 19/23 anonim válasza:
96%

Akik ilyeneket írnak ,hogy Snoop elbuzult meg hasonlók azok gondolkodjanak el kicsit... Hogyan nézne ki ha még mindig tolná a gettó szöveget mikor több mint 100milliós nettó vagyona van? Ha 2pac élne biztos hogy ő sem olyan stílusban rappelne ahogy azt annó, tette egyszerűen képmutatóság lenne. Személy szerint nekem Snoop régi és mostani stílusa is adja.

Én sem csipázom Bustáékat elég fake-nek tűnik amit csinálnak de most azért mert másnak más zene tetszik mint neked akár "menőségből" akár nem azt rá kell hagyni, túl sok közöd úgysincs hozzá. :D

Anyway, glo gang or no gang...

2015. márc. 11. 20:31
 20/23 anonim válasza:
En imádom a rappet es a nelkul elni nem tudnek 😍 ezeket imádom: Asap Rocky,Rich gang, migos, yo Gotti, Nicki minaj <3 (o a kedvencem, nagyon adja no létére), Young thug, Big Sean, dre, the game, 2chainz,lil snupe, August Alsina, B.o.B, Dolla $ign. Ezeknel jobb nem is kell <3 ja es 2pac :* o visz mindent akinek ilyen stílusa van az nyugodtan irjon privit 😍 15/L pesti vagyok :)
2015. aug. 24. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!