Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti voltatok már úgy, hogy...

Ti voltatok már úgy, hogy semmihez nincs kedvetek? Nem tudtok nevetni nincs jókedvetek csak ültök pókerarccal és azon tünődtök, hogy miért.

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tud jó kedvem lenni. Rágondolok valamire húú de jó lenne ezt csinálni aztán amikor belekezdenék elmegy tőle a kedvem. Jókedvem meg, hogy mikor volt utóljára arra nem is emlékszem. Pedig régen egy életvidám kisgyerek voltam tele életkedvel és erővel. Nem tudom mi lett velem. Szeretném visszahozni a régi énemet. Valami tanács.. valaki? :)

2014. aug. 16. 22:55
 1/3 anonim válasza:
57%
Kezdj bele valami újba! Járj el otthonról! Ismerj meg embereket! Csajozz be! Olyan sok dolog van amit csinálhatsz az életben. Csak kezd el! Mit veszíthetsz?
2014. aug. 16. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Már 15 éve így élem az életemet. Ezt úgy hívják, hogy enyhe depresszió. Menj el pszichológushoz és majd ő segít.
2014. aug. 16. 23:59
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
nekem viszonylag sokszor van. magány és depresszió miatt.
2014. aug. 17. 01:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!