Zotyesz89 kérdése:
Neketek mi a véleményetek arról hogy mostnába az emberket direkt irnak mindet helytelenül. Pl kecifei meg paszmek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 16. 18:15
2/8 intrepid válasza:
Azért írják így, hogy a trágárságfelismerő programot kijátsszák, az olvasó meg így is megérti.
3/8 anonim válasza:
A "paszmek" meg a hasonlók engem is idegesítenek. Ha már káromkodik az ember, akkor csinálja rendesen, vagy ne beszéljen csúnyán egyáltalán.
4/8 anonim válasza:
Az, hogy ezt csak poénból csinálják mert egy meme-ből származik az egész.
5/8 anonim válasza:
ez egy mém
baszont és szkufidú vagy mi a rák.nem nézem,szerintem okádék.
6/8 anonim válasza:
szóval vágod, bozontot úgy mutatja be, mint amilyen valóságban lenne a füvezéstől :D
7/8 anonim válasza:
a mi korunkban még a vasúti állomáskezelő és a durva szavak mentek...:)
8/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz. Komolyan én rohadt sokat gondolkozok egy-egy ilyen mondaton, hogy mit akarna jelenteni. Mikor nekem írnak így akkor is mondom, hogy jó ezt most hagyd abba, ha velem szeretnél beszélni. Szerintem ritka primitív egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!