Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez az Amanda Todd miért lett...

Ez az Amanda Todd miért lett ilyen különleges?

Figyelt kérdés

Láttam azt a videót, de elég sokan lettek már öngyilkosak. Ő azért vált híressé, mert annyira egyedi a története? Vagy mert felvette videóra?

Nagyon álszenteskedésnek tűnt, ahogy így felkapták az emberek. Szerintem ezt minden igénytelenebb, szegénységben élő cigány lánnyal meg lehetne csinálni. Nekem úgy tűnt mint ha csak divatból kapták volna fel.

2014. aug. 16. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Minden halottat hősként temetnek el.
2014. aug. 16. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért kapták fel ennyire mert csinált egy videót.
2014. aug. 16. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is álszent, nekem olyan ismerőseim is belájkolták az emlék oldalát meg osztottak meg róla szóló híreket akik maguk is bully-k voltak..
2014. aug. 16. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert felkapta a média. Ennyi. Naponta 10 lány öngyilkos lesz ugyanilyen dolgok miatt, csak őket nem kapja fel a CNN, ennyi.
2014. aug. 16. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
44%

Azért lett híres mert csinált róla egy videót. Amúgy egy szokásos p..csa volt, akinek hatalmas világfájdalma volt és a saját hülyeségei miatt lett öngyilkos.

Millió ember lesz öngyilkos és nem csinálnak belőle propagandát.

2014. aug. 16. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Én még arra is gondoltam, hogy valaki támogatta az ötletét, hogy aztán feltegye youtubera és sok pénz kapjon a nézettségért.

Örülök, hogy másik is hasonló véleményen vannak, utolsóval is maximálisan egyetértek.

De a hozzá hasonló tinipic*ák prófétája lett.

2014. aug. 16. 22:06
 7/7 anonim válasza:
100%
13 évesen honnan tudta volna hogy ezt fogja vele csinálni az a férfi?naiv buta kislány volt.ezért nem kell elítélni!persze részben őis hibás volt!de ha a ti gyerekeitekkel teszik ugyanezt mit csináltok?nevettek rajta?!
2015. aug. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!