Ismeritek Amanda Todd történetét?
Nem akarok szemétkedni, patkánykodni, de igazából ő volt a hibás. Már elnézést, de minek kell meztelen képeket küldözgetni?
Ennyire nem lehet valaki ...
Én egy másik sztorit is tudtam, szintén fb-os, hogy addig udvarolt neki mármint valami fiatal lánynak egy srác, hogy őrületbe kergette, érzelmileg zsarolta a labilis lányt, sose ment el a randikra ilyesmi, annyira kikészült a lány, hogy öngyilkos lett...
Végül kiderítették, hogy egy aljas nő volt, nem is fiú, valami idősebb nőszemély..
Ő ki volt?
a 4,6,7-es szégyellheti magát, nem tudhatod, mi játszódik le egy mentális zavarokkal küzdő egyén fejében, amin a fb.-k
és a hasonszőrű oldalak csak rontanak...
Mikor tényleg senkid nincs, és valaki elhitet veled mindent, én nem csinálok belőlük szentet, csak arra hívom fel a figyelmet, hogy a net milyen veszélyes, és aki ennyire érzelmes és gyenge idegzetű, annak abszolút nem való, ahogy a pia, és narkó sem...
Nincs ezen mit gyűlölködni, és szitkozódni, de sajnálkozni se sok, egyszerűen tenni kell ellene...
Sajnálom, hogy meghalt, de szerintem nagyon el van túlozva a halála. Egyáltalán nem csak "egy kép" volt, mint ahogy ő állította, hanem azóta kiderült, hogy jó sok képről volt szó, sőt, volt egy videó is.
De szerintem hagyjuk már nyugodni szegény lányt. Hibás volt-e, vagy sem, azóta lassan két év eltelt. Annyira mindegy már, hogy ki volt a hibás..
4-es vagyok.
Látszik, hogy akiknek nem tetszik a véleménye, te azokat rögtön lehülyézed.
Nem tudom mi zajlik le a fejében?! Nem... Állítom, hogy rosszabb a helyzetem mint neki volt (a képek előtt), de mégse sírok idegen embereknek, hogy "had küldjek pár pucér képet, kérlek".
Óó a sok aranyszívű :) gázában naponta ölnek meg gyerekeket ott miért nem vagytok ilyen nagy együtt érzőek? vagy csak a több millió másik halott miatt :D szal kussoljatok,és nyeljetek hypot és szép lassan kövessétek ti is. :)
egyébként meg a melle ki volt a képeket ,a bonctermi képen meg a csupasz pinája is fel lett rakva netre.Szal most megint hypot iszik a pokolban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!