Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeritek Amanda Todd történetét?

Ismeritek Amanda Todd történetét?

Figyelt kérdés
2014. aug. 4. 16:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8-as vagyok..

Jól van, ebben igazad van, hogy pucér képes sztori gáz..

de nem kellett volna kicsinálni, és totálisan rászállni, a videó küldése hiba volt, de melyikünk szent?

A hibáink is mi vagyunk, és ha tanultunk belőle, én is elvárnám, hogy ejtsük a témát, ha izomból üldöznének egy embert, még egy mentálisan egészségeset is, az is hamar a zárton találná magát...

Én azt mondom mindenkinek, amit valaki előttem, hagyjuk békén, és ne boncolgassuk tovább mit miért tett..

2014. aug. 4. 18:23
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Egyébként miért van az, hogy egyesek még így két év után is ennyire rá vannak akadva a témára?
2014. aug. 4. 18:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért 72%-k mert sokakat érint, sokak élnek abban az álom világban amit a fb-k nyújt, látják a mosolygós képeket másoknál, és azt hiszik nekik milyen jó, neki meg milyen szar az élete, és egymás leséséből, figyeléséből, like-olgításából élnek...

Egyre szomorúbbak egyre elkeseredettebbek, és rongálják magukat, mert azt hiszik csak nekik rossz..

Én már itt találkoztam olyan lánnyal aki 2-éve jár egy sráccal, és adjak tanácsot megcsalja -e őt a párja...

Legjobb tudásom szerint válaszolok, és kibukik, hogy nem is találkoztak még..Csak ismerősök fb-on, és ha a fejem tetejére álltam és pörögtem se hitte el nekem, hogy ez nem kapcsolat, hanem a nagy semmi, rettenetes volt, és nem ő az egyetlen...

Ők fb-meg net függők, és azért rugóznak ennyire szélsőséges témákon mint ez a lány halála, hogy egymást próbálják elrettenteni a gép elöl, de ha nem elég érett rá és magától nem akarja, az alkesz se mond le a piáról, csak azért mert sokan meghaltak benne iszik tovább...

Ők meg szőrnyűlködnek egy sort, hogy szegény lány és fb-oznak tovább..

2014. aug. 4. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Akaratlanul is ismerem...
2014. aug. 4. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Rákeresés nélkül hallottam róla. Pedig totál hidegen hagy. 'Aki hülye, haljon meg.' Lehet durva, de aki küld egy csomó képet meg videót egy ISMERETLENNEK, ráadásul csak egy tini lány, hát arról megvan a véleményem. És utána meg készíti a videót, hogy sajnálja mindenki... Tényleg beállítják szentnek, hogy jaj de szegény, sirassuk meg :( Nem kell, mert hülye volt, és kész.

Azokat akkor a nagy együttérzők miért nem sajnálják, akik akaratukon kívül(!!) kerültek olyan helyzetbe, hogy öngyilkosságot kelljen elkövetni? Vagy még csak nem is öngyilkosság?

2014. aug. 6. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsó!
2014. aug. 6. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Apollyon le a kalappal előtted! Teljesen egyet értek veled!

Naponta hány ártatlan gyerek hal meg Gázában??? Pedig ők nem küldözgettek pucér képeket magukról!

De Amanda Akárki aaaaz igen! Az már sztori!

2014. aug. 15. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 6. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!