Miért kritizálnak engem azért mert fehér bőrű vagyok a barnább, szoláriumba járó nők?
Egy cipőben járunk. Nekem is nagyon sokszor mondták már " legalább nem lennél olyan sápadt" "miért félsz a naptól?"
stb. Nagyon könnyen leégek a napok, barnulásra semmi esélyem... sok az anyajegyem, ezért szoláriumba se nagyon szeretnék a közeljövőbe menni. Másrészt egy két férfinak igen is bejön a fehér bőr ;) nemrég megkaptam a hófehérke becézést egy kacér mosollyal egybekötve ;) semmi bajom a barna bőrű lányokkal néha én is elfogadnám de a szoli kizárt
Mert hülyék azért. Nem kell mindenkinek benevezni a kinek lesz előbb melanoma malignumja versenyre! Nekem tetszenek a fehér bőrű lányok, a szétszolizott napon pecsenyére sült libák már kevésbé.
24F
Hagyd őket, nehogymár beszóljanak. Rájuk is lenne miért:)
Én mindig barna vagyok, mert szépen le tudok barnulni csak attól, hogy megyek a városban, de aki nem tud, az most égesse le magát csak az ő kedvükért? Vagy mert nekik nem tetszik?:)
Nekem is mindig beszólogattak rokonok, ismerősök, hogy "Jaj, de fehér vagy!" meg "Menjél, napozzál!" Gyerekkoromtól fogva végigkísért. Mára,jó 30-as fejjel már azzal vágok vissza, hogy "jól érzem magam a fehér bőrömben". Vagy: "Engem nem zavar."Juszt is.
Én sem tudok barnulni, csak nagyon haloványan, a lábam abszolúte nem, inkább leégek. Amúgy is migrénes vagyok,a fejemnek nem tesz jót a tűző Nap, anyajegyeim is vannak, érzékeny a bőröm. Úgyhogy mint fentebb írtam, már nem magyarázkodom, lezárom egy frappáns válasszal a témát és slussz. Pukkadjanak meg! Az embereknek kedvére sosem tudsz tenni, úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!