A kamasz fiúk ma már nem tudnak normálisan beszélni?
Úgy értem, hogy normális hangsúllyal. 24 éves vagyok, de nálunk a gimiben még normálisan tudtak beszélni a srácok.
Akárhányszor hallok manapság kamasz fiúcskákat beszélni, vagy nem artikulálnak vagy ilyen erőltetett gengszter hangsúllyal próbálkoznak, amitől hülyére röhögöm magam :D
Tudjátok, az a hangsúly amit az amerikai filmek gettórészlegében nyomnak :D
Oh, a lányok sem jobbak. A kocsis-stílus meg úgy általánosságban jellemző a fiatalság 80%-ára.
Mondom ezt 27 évesen :-(
4-es: Nyilván, ha valaki normálisan beszél/viselkedik azt nem veszem egy kalap alá az ilyen Éjjel-nappal Budapesten meg VV-n szocializálódott "álgettós" népséggel. :)
Az a baj, hogy nem tudok változtatni a kérdésen, mert tény, hogy úgy kellett volna írnom, hogy
"A kamasz fiúk TÖBBSÉGE..."
Ezért elnézést is kérek, figyelmetlen voltam, nem szoktam általánosítani, tudom jól, az milyen, amikor a többiek hülyesége miatt téged is ugyanolyannak néznek.
5-ös: Az sem rossz...O.o
Nem vagyok jártas a divatzenében. Ki az a Mr. Bukta? Valami zenész?
8: Hát, ha azt nézem, hogy 6-8 éve, amikor én jártam gimibe, mennyivel normálisabbak voltak a népek... Nálunk is voltak "sutyerákok", de az egész suliban talán 2-3, pedig nem elitgimibe jártam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!